ΠΑΟΚ: Ο Άρνεσεν «τσέκαρε» δυο του Πανιωνίου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Άρνεσεν «τσέκαρε» δυο του Πανιωνίου

bet365

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν στις κερκίδες της Νέας Σμύρνης το απόγευμα του Σαββάτου. Ποιους παίκτες τσέκαρε ο Δανός…

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε νωρίτερα από την αποστολή του ΠΑΟΚ και βρέθηκε στην Νέα Σμύρνη, με συγκεκριμένο σκοπό: να δει από κοντά τους Μπακασέτα και Χατζηϊσαία.

Για τον δεύτερο είναι εδώ και καιρό γνωστό, ότι το όνομά του είναι στη λίστα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει, όμως, σοβαρό ενδιαφέρον και για τον Τάσο Μπακασέτα. Κι αυτόν ήθελε να δει περισσότερο από κοντά ο Φρανκ Αρνεσεν, την ίδια ώρα που ο Ιβάν Λέκο, βοηθός του Τούντορ, κρατούσε σημειώσεις για την συνολική απόδοση των «κυανέρυθρων» στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου. Σε απόδοση 2.30 στη Novibet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα.

Το όνομα του Μπακασέτα δεν ακούγεται για πρώτη φορά ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα κινηθεί τώρα για την απόκτησή του ή ενδεχομένως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα