Αλλαγή στον πάγκο της Εσπανιόλ

Γιώργος Καραμάνος
Αλλαγή στον πάγκο της Εσπανιόλ

bet365

Ο Σέρχιο αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, με τον Κονσταντίν Γκάλκα να αναμένεται να αναλάβει, Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Η ήττα από τη Θέλτα ολοκλήρωσε το κακό κλίμα που υπήρχε φέτος για τον Σέρχιο και τελικά είναι το κερασάκι που θα οδηγήσει στην απόλυση του. Τυπικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αυτή, αλλά θεωρείται δεδομένη, καθώς η ομάδα ναι μεν έχει οκτώ άλλες από κάτω της, αλλά απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην θέση του είναι σίγουρο ότι θα αναλάβει ο Κονσταντίν Γκάλκα. Ο Ρουμάνος που πέρσι ήταν στον πάγκο της Στεάουα Βουκουρεστίου, δεν έχει προπονήσει άλλον σύλλογο στην καριέρα του πέραν της Αλμερία Β’ και αυτό το 2009-’10. Ο 43χρονος γνωρίζει πάντως καλά την Primera, καθώς εκεί υπηρέτησε ως μέσος για 10 χρόνια (1996-’06) με τις Μαγιόρκα, Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, Σαραγόσα, Αλμερία. Μάλιστα με την Εσπανιόλ πήρε το Κόπα ντελ Ρέι το 2000.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Τσέλσι για την Barclays Premier League.

 

Τελευταία Νέα