«Θα υποστεί τις συνέπειες ο Ολυμπιακός για Πουλίδο»

Αντώνης Σαούλης
«Θα υποστεί τις συνέπειες ο Ολυμπιακός για Πουλίδο»

bet365

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάνδρο Ροντρίγκες έκανε νέες δηλώσεις για την υπόθεση του Αλαν Πουλίδο επιμένοντας πως ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα και απείλησε τον Ολυμπιακό.

Μετά από 14 μήνες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Αλαν Πουλίδο. Και με μερικές ώρες καθυστέρηση (εξαιτίας και της διαφοράς ώρας) ήρθε η αντίδραση του προέδρου της Τίγκρες. Ο Αλεχάνδρο Ροντρίγκες ήταν αρκετά απειλητικός προς τους «ερυθρόλευκους» κι επέμενε πως ο Μεξικανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες.

«Τώρα εμφανίστηκε ξανά ο Ολυμπιακός. Θα υποστεί τις συνέπειες της ομάδας που θέλει να υπογράψει έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με κάποια άλλη. Ο Πουλίδο έχει ενεργό συμβόλαιο με την ομάδα και είναι φανερό ότι ο Αλαν δεν θέλει να το αναγνωρίσει. Κανονικά όμως έπρεπε ο Ολυμπιακός να έρθει να μιλήσει με εμάς όπως το έκαναν άλλες τέσσερις μεξικάνικες ομάδες», είπε ο πρόεδρος της Τίγκρες.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» πάντως δεν προκύπτει η παραμικρή ανησυχία. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ανακοίνωσαν την μεταγραφή του. Οπως φυσικά δεν ανησυχεί και ο ίδιος ο Πουλίδο ο οποίος απολαμβάνει το νέο του σπίτι στην Αθήνα μαζί με τον αδερφό του και την παρέα του.

 

Τελευταία Νέα