3D η «ερυθρόλευκη» μορφή σας (vid+pics)

3D η «ερυθρόλευκη» μορφή σας (vid+pics)

bet365

Το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε μία πρωτοποριακή κίνηση σχεδιάζει τρισδιάστατα τη μορφή σας με τη φανέλα και τα τρόπαια του Ολυμπιακού.

Μία… κληρονομιά απερίγραπτης και ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας προσφέρει το Official Olympiacos BC Store στους φίλους των «ερυθρόλευκων»! Το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όντας πρωτοποριακό όπως πάντα στις ιδέες του αλλά και στις κινήσεις του, δίνει την δυνατότητα στους φίλους των Πειραιωτών να γίνουν… παίκτες της ομάδας και να κρατήσουν εφ’ όρου ζωής το πιστό και ακριβές αντίγραφο του προσώπου τους με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Μπερδευτήκατε; Σας φαίνεται περίεργο ή απίθανο; Πάμε να γίνουμε πιο αναλυτικοί…

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ…

Το Official Olympiacos BC Store λοιπόν έσπασε τα στεγανά στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη και πρωτοπόρησε για μία ακόμη φορά προχωρώντας σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου. Πραγματικά μοναδική για τα σημερινά δεδομένα.

Επιστράτευσε την τελευταία τεχνολογία 3D Scan & Print (τρισδιάστατος εκτυπωτής) με την οποία δημιούργησε πιστά τρισδιάστατα ομοιώματα των παικτών αλλά και του προπονητή του Ολυμπιακού.

Τα τρισδιάστατα ομοιώματα των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού είναι φυσικά διαθέσιμα στους φίλους της ομάδας. Η τιμή τους ανέρχεται στα 39,90 ευρώ και αν σας φαίνεται ελαφρώς τσιμπημένη να σας πούμε ότι θα πρέπει να αναλογιστείτε και τα έξοδα για το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα 3D Scan αλλά και το Print! Το μοναδικό μηχάνημα το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και έχει εξασφαλίσει την διαχείρισή του το Official Olympiacos BC Store.

SCAN, PRINT ΚΑΙ… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Πάμε τώρα και σε αυτό που σας αναφέραμε πιο πάνω… Κάθε φίλος του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να κρατήσει για πάντα κληρονομιά το δικό του ομοίωμα. Πιστό και ακριβές αντίγραφο. Πώς; Κάνει μία βόλτα από την μπουτίκ της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ (Καραολή και Δημητρίου 8, Νέο Φάληρο, έναντι του γηπέδου Καραϊσκάκης) και οι άνθρωποί του, τον σκανάρουν στον τρισδιάστατο τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτή. Η διαδικασία δεν παίρνει ούτε 2 λεπτά. Γίνετε η παραγγελία και σε δύο ημέρες, με μία επιπλέον χρέωση από την τιμή των ομοιωμάτων των παικτών, θα το έχει στα χέρια του.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ… ΠΙΝΕΛΙΕΣ!

Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι όποιος το επιθυμεί μπορεί να παραγγείλει και τις δικές του ιδιαιτερότητες που θέλει να έχουν αποτυπωθεί πάνω στο κουκλάκι του. Από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μέχρι και τη στάση που θέλει να είναι: Με μπάλα, πάνω σε φάση, κρατώντας το τρόπαιο της Ευρωλίγκας… Επίσης μπορεί να ζητήσει να αλλάξει και το μέγεθος του ομοιώματος καθώς μπορεί να το θέλει πιο μεγάλο. Υπάρχει η δυνατότητα και γι άλλα μεγέθη…

Μιλάμε πραγματικά για μία αξιέπαινη και άκρως πρωτοποριακή κίνηση στην Ευρώπη όλη, από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός που προσφέρει ένα δώρο για τον εαυτό σας, για τους φίλους ή τους συγγενείς σας, φυσικά για το παιδί σας…

Δείτε τη διαδικασία:

 

Τελευταία Νέα