Εσύ είσαι το ΚαμΑΡΗ!

Εσύ είσαι το ΚαμΑΡΗ!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τα γενέθλια του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας.
Μεγάλη μέρα η σημερινή. Για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, αλλά και την Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μακεδονίας, ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γιορτάζει τα γενέθλιά του. Πλέον στα 101 χρόνια του, έστω και αν περνάει δύσκολες στιγμές στο ποδόσφαιρο, αναγνωρίζεται από ολόκληρη την αθλητική Ελλάδα (με εξαίρεση λίγους κομπλεξικούς) το μεγαλείο του. Ο ΑΡΗΣ για όσους το ξεχνούν ή επίτηδες κάνουν πώς δεν ξέρουν είναι ο σύλλογος εκτός Αθήνας με τους περισσότερους τίτλους σε ομαδικά αθλήματα.

Σύλλογος που στα δυο μεγάλα αθλήματα έχει προσφέρει στιγμές δόξας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες ημέρες. Απαιτείται μνήμη και γνώση της ιστορίας. Ο ΑΡΗΣ οφείλει μετά από 101 χρόνια να μάθει από τα λάθη του και να αναζητήσει τους τρόπους να επιστρέψει πρωταγωνιστής εκεί όπου πραγματικά πρέπει να βρίσκεται.

Δεν χρειάζεται να αναλύσω πόσο λείπει από την Α εθνική (μαζί και με άλλες ομάδες όπως η ΑΕΚ, Ο Ηρακλής, η Λάρισα, η Παναχαική, η Δόξα Δράμας κ.α.). Η απουσία συλλόγων όπως ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις βασικές αιτίες της σήψης, της απαξίωσης του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να κάνει χιλιόμετρα και να τραγουδούν οι οπαδοί του. ΑΡΗΣ γίνεσαι γιατί γουστάρεις το κίτρινο και το μαύρο, γουστάρεις τον Θεό του Πολέμου. Ο ΑΡΗΣ δεν θα παίζει ποτέ μοναχός, θα είναι πάντα ξακουστή ομάδα και της Μακεδονίας το ΚαμΑΡΗ!

Όλοι το 1914 γεννηθήκαμε Χρόνια Πολλά αγάπη μου γλυκιά και στα 1000 εγώ, θα σου τραγουδώ απ' τον ουρανό!

Δείτε το video-αφιέρωμα του gazzetta.gr!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!