Κρατούν Πελεγκρίνι... μέχρι να πάρουν Γκουαρντιόλα!

Gazzetta team
Κρατούν Πελεγκρίνι... μέχρι να πάρουν Γκουαρντιόλα!

bet365

Η κατάσταση με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είναι τέτοια που ο Χιλιανός ουσιαστικά μένει... μέχρι να φύγει.

Ο αποκλεισμός στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έπεσε... βαρύς στους διοικούντες και τα αφεντικά των «πολιτών», με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να δηλώνει ήσυχος για τη θέση του στον πάγκο και με τις εγγυήσεις για τήρηση του πολυετούς πλάνου, ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος συνεχώς «παίζει» τ' όνομά του.

Σε περίπτωση που τελικά η ομάδα δεν καταφέρει να ασκήσει πίεση στην Τσέλσι για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και η χρονιά τελειώσει δίχως τρόπαιο για τους Πρωταθλητές Αγγλίας, τότε θα συζητηθεί το θέμα του μέλλοντος του Πελεγκρίνι, τη στιγμή που ο πόθος όλων των ανωτέρων στη Σίτι, είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Καμπ Νόου» για παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του, Μπαρτσελόνα, κόντρα στους «πολίτες», δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 και στο Μάντσεστερ θα τον περιμένουν μέχρι να βρουν το πρόσφορο έδαφος για ν' ασχοληθούν μαζί του...

 

Τελευταία Νέα