Ο νικητής του αδιάβροχου Walkman® WS613 της Sony!

Gazzetta team
Ο νικητής του αδιάβροχου Walkman® WS613 της Sony!

bet365

Το gazzetta ανακοινώνει τον μεγάλο νικητή του νέου αδιάβροχου Walkman® WS613 της Sony, αξίας 150ευρώ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το όνομα του μεγάλου νικητή του νέου αδιάβροχου Walkman® WS613 της Sony, αξίας 150ευρώ.

Ο τυχερός θα λάβει θα ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο e-mail που έχει δηλώσει) για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου του.

Ο μεγάλος νικητής είναι ο

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Walkman NWZ-WS613

Δώστε ενέργεια στον οργανισμό σας κάνοντας γυμναστική και ακούγοντας το ιδανικόsoundtrack με το ολοκαίνουργιο Walkman NWZ-WS613 με Bluetooth® και το εύχρηστο τηλεχειριστήριο σε σχήμα δακτυλίου.

Ακούστε μουσική όσο ασκείστε για να αυξηθεί το κίνητρό σας και να αφαιρεθείτε. Η τελευταίας γενιάς συσκευή αναπαραγωγής MP3, με εργονομικό σχεδιασμό, από τηSony, κάνει ακριβώς αυτό. Σχεδιάστηκε για να είναι άνετο και ασφαλές όσο εσείς τρέχετε στο δρόμο - χωρίς καλώδια να σας καθυστερούν. Επίσης, είναι αδιάβροχο, με έξυπνα σχεδιασμένα ακουστικά (earbuds) για καλή εφαρμογή και καθαρό ήχο, όσο κολυμπάτε στην πισίνα ή κάνετε το ντους σας μετά.

Για πρώτη φορά το Walkman NWZ-WS613 λειτουργεί και ως μονάδα κεφαλήςBluetooth®, που μπορεί να φορεθεί, προσφέροντάς σας επιπλέον επιλογές για να ακούτε ασύρματα μουσική απευθείας από το smartphone σας, όσο τρέχετε ή αθλείστε.

Περιλαμβάνεται επίσης ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο σε σχήμα δακτυλίου[ii], το οποίο ελέγχει την αναπαραγωγή και σας επιτρέπει να δέχεστε κλήσεις όσο μετακινήστε. Η ασύρματη τεχνολογία χαμηλής ενέργειας αυτού του φιλικού προς το χρήστη τηλεχειριστηρίου παρέχει εκτεταμένη χρήση, χωρίς να ανησυχείτε για την μπαταρία[iii].

Η επιλογή είναι δική σας, ακούστε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στη μνήμη τουWalkman σας, ή κάντε streaming ασύρματα σε ήχο από υπηρεσίες του Internet, όπως τις Music Unlimited, Spotify και YouTube, μέσω του smartphone σας. Επιπλέον, δεν θα χάνετε ειδοποιήσεις από εφαρμογές που έχετε κατεβάσει στοsmartphone σας όσο τρέχετε, η λειτουργία SoundMix αναμειγνύει έξυπνα την ακρόαση της μουσικής με ηχητικές ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές του smartphoneσας.

Μιλήστε με τους φίλους σας, χωρίς να αλλάζετε το πρόγραμμα της γυμναστικής σας, το Walkman NWZ-WS613 σάς δίνει τη δυνατότητα hands-free κλήσεων, όσο γυμνάζεστε. Απλώς ακουμπήστε το Walkman, για μια στιγμή, πάνω στο smartphone σας και θα είστε έτοιμοι να μιλήσετε, η λειτουργία NFC απλοποιεί την ασύρματη σύνδεση μεταξύ των δυο συσκευών, χωρίς την ταλαιπωρία της σύζευξης ή των μενού εγκατάστασης.

Για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία στη χρήση, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SongPal από τη Sony για να λειτουργείτε το Walkman από το smartphone σας, να ψάχνετε τα κομμάτια που έχετε αποθηκεύσει ανά καλλιτέχνη ή άλμπουμ και να «πειράζετε» τις ρυθμίσεις ήχου. Διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις, που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ήχου, όπως η Clear Phase™, η οποία προσφέρει ρεαλιστικό ήχο, και η Clear Bass™, η οποία χαρίζει δυναμικά βαθιά μπάσα χωρίς αλλοιώσεις.

Φορτώστε στο Walkman την αγαπημένη σας μουσική συλλογή γρήγορα και εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το NWZ-WS613 με ένα καλώδιο και μέσω drag and drop περάστε τα αρχεία κατευθείαν από τον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται κάποιο λογισμικό μεταφοράς.

Το αδιάβροχο MP3 Walkman NWZ-WS613 με Bluetooth® θα διατίθεται στην αγορά από τις αρχές του Οκτωβρίου 2014.

[i] Ισοδύναμο με τον κώδικα JIS/IEC IP (IPX5/IPX8).

Το προϊόν δοκιμάστηκε υποβρυχίως σε βάθος 2 μέτρων για 30 λεπτά και δεν παρατηρήθηκαν περιπλοκές. Το θαλασσινό νερό είναι διαβρωτικό, να μην χρησιμοποιείται σε θαλασσινό νερό. Δεν προορίζεται για βύθιση ή συνεχή επαφή με το νερό (πιστοποίηση IPX5), πιστοποίηση IPX5/8 για το Walkman®, σειρά NWZ-WS613, πιστοποίηση IPX5 για το τηλεχειριστήριο.

[ii] Η λειτουργία Bluetooth® και το τηλεχειριστήριο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κολύμβηση.

[iii] Η μπαταρία διαρκεί για περίπου 1,5 χρόνο (όταν χρησιμοποιείται για δυο ώρες την ημέρα)

 

Τελευταία Νέα