Με Γιαννιτσάνη και... Αλαφούζο

Νίκος Αθανασίου
Με Γιαννιτσάνη και... Αλαφούζο

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Λεβαδειακό, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει τον Γιαννιτσάνη ξανά στην αποστολή. Παρών ο Αλαφούζος.

Με στόχο το «τρίποντο» που θα του δώσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι-οφ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο(6/4-19:00). Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί, με τον Γιάννη Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον νεαρό, Νίκο Γιαννιτσάνη, που είχε ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλονή.

Aτομικά γυμνάστηκαν οι Ντίνας και Μπαϊράμι, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, δίτερμα και τελειώματα. Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Παρών ο Αλαφούζος

Από κει και πέρα, και όπως το συνηθίζει τις παραμονές των αγώνων, ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί και παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών του «τριφυλλιού».

 

Τελευταία Νέα