Γιαννακόπουλος: «Το καλοκαίρι δίπλα στον Αλαφούζο»

Νίκος Αθανασίου
Γιαννακόπουλος: «Το καλοκαίρι δίπλα στον Αλαφούζο»

bet365

Η γιορτή του Παναθηναϊκού έβγαλε... είδηση, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως από το καλοκαίρι θα είναι δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο και οικονομικά!

Ο Παναθηναϊκός με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη, γιορτάζει τα 106 του χρόνια ενιαίος και αδιαίρετος! Στον «Τάφο του Ινδού» μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έβγαλε... είδηση! Ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως από το καλοκαίρι θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου, ενισχύοντας οικονομικά την «πράσινη» ΠΑΕ.

Παράλληλα, εκτόξευσε... βέλη κατά της πολυμετοχικότητας, κάνοντας λόγο για μαύρη σελίδα στον σύλλογο!

«Ως οπαδός ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο γιατί έχει αναλάβει την πιο δύσκολη περίοδο τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και διαδέχθηκε την πιο μαύρη περίοδο, αυτή της πολυμετοχικότητας που όχι μόνο άφησε δυσβάσταχτα χρέη αλλά παραλίγο να αλλοιώσει το DNA του συλλόγου με ολέθριες συνέπειες. Δεσμεύομαι από το καλοκαίρι ότι εφόσον το θέλει ο κ. Αλαφούζος, θα είμαι κοντά σας και οικονομικά» τόνισε χαρακτηριστικά!

Αλαφούζος: «Να έχουμε καλή χρονιά»

Από κει και πέρα, τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τόνισε σχετικά:

«Δεν είχε προετοιμαστεί για να μιλήσω. Ελπίζω να έχουμε καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα. Και όλοι να αντιμετωπίσουν τις πολλές δυσκολίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλαριάς. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας καλή χρονιά και καλή επιτυχία.

Δεν είχα προετοιμαστεί για να μιλήσω. Ελπίζω να έχουμε καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα. Και όλοι να αντιμετωπίσουν τις πολλές δυσκολίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλαριάς. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας καλή χρονιά και καλή επιτυχία».

 

Τελευταία Νέα