Οι μετοχές Πατέρα στη «Συμμαχία»!

Νίκος Αθανασίου
Οι μετοχές Πατέρα στη «Συμμαχία»!

bet365

Στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Νικόλας Πατέρας, καθώς παραχώρησε τις μετοχές στην «Συμμαχία», αλλά στηρίζει τον Γιάννη Αλαφούζο!

Ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί παρελθόν από την μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ο πρόεδρος του νταμπλ του 2010 αποφάσισε να δωρίσει τις μετοχές του στο σωματείο και επί της ουσίας να μην έχει καμία απολύτως σχέση με την «πράσινη» ΠΑΕ. Το ποσοστό του Πατέρα στην αρχή της πολυμετοχικότητας ήταν στο 4,8%, ωστόσο, με τις ΑΜΚ στις οποίες δεν συμμετείχε, είχε περιοριστεί περίπου στο 2%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  1. Το Δ.Σ συνεδρίασε και ενέκρινε τον αριθμό μελών του σωματείου για την σεζόν 2013-2014.
  2. Το Δ.Σ αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Νικολάου Δ. Πατέρα για τη δωρεά, στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και τον ευχαριστεί θερμότατα για την κίνησή του αυτή.

«Κίνηση εμπιστοσύνης»

Από κει και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα τονίζεται πως «αυτή η κίνηση είναι απόδειξη στήριξης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γιάννη Αλαφούζου» ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο συμβούλιο της «Συμμαχίας» τόνισε πως ο Έλληνας εφοπλιστής βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τον σύλλογο.

 

Τελευταία Νέα