Ενέργεια, προσωπικότητα, ποιότητα!

Νίκος Αθανασίου
Ενέργεια, προσωπικότητα, ποιότητα!

bet365

Το τρίπτυχο του Μέντες που έκανε τον Γιάννη Αναστασίου να τον ντύσει στα πράσινα! Πάντα ανοιχτό του Ντιαρά και του Καστιλιόν, δύσκολα για Σισοκό. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο Μέντες ντα Σίλβα αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ερχόμενος να καλύψει την πιο απαιτητική και σημαντική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος ήταν ψηλά στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου και την Παρασκευή αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού» στο Όστερμπεκ. Ποια είναι, όμως, τα στοιχεία που είδε σε εκείνον ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» και τον έντυσε στα πράσινα; Πάμε να δούμε...

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κύριο χαρακτηριστικό του διεθνή Ολλανδού μέσου είναι η ενέργεια που «βγάζει» στο παιχνίδι του. Δεν αφήνει τον αντίπαλο σε ησυχία και είναι αυτό που λέμε «σκυλί» στα αμυντικά του καθήκοντα. Πιέζει δυνατά, καλύπτει χώρους ενώ μπορεί να βγάλει με επιτυχία την μπάλα μπροστά, βασιζόμενες στη καλή του τεχνική κατάρτιση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Ο φετινός Παναθηναϊκός των αρκετών νεαρών, θέλει δίπλα τους και έμπειρους ποδοσφαιριστές που με την προσωπικότητα και την αξία τους θα «μιλάνε» στα δύσκολα. Ο Μέντες είναι παίκτης, από τον οποίο μπορούν να εμπνευστούν, να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι οι μικροί. Εξάλλου, μιλάμε για έναν 31χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή με σπουδαίες παραστάσεις.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο Μέντες θα έμενε στη Σάλτσμπουργκ αν το ήθελε. Παρόλα αυτά τον περασμένο Ιανουάριο αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε, με αποτέλεσμα να μην έχει παιχνίδια στα πόδια. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως βάσει των στοιχείων που έχει δείξει και της μεγάλης του εμπειρίας, αποτελεί ποδοσφαιρικό κεφάλαιο για τον φετινό Παναθηναϊκό. Δεν είναι «λαχείο» αλλά ένας ποιοτικός αμυντικός μέσος που μπορεί να κάνε την διαφορά. Φυσικά, όλοι κρίνονται στο γήπεδο και θα πρέπει να δούμε αν ο θηριώδης μέσος... κουμπώσει ιδανικά στο πλάνο του Αναστασίου.

Προχωρά κανονικά του Ντιαρά, δύσκολα για Σισοκό

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει ψηλά τον Ντιαρά και όλα θα κριθούν από την κατάσταση, στην οποία θα παρουσιαστεί.Α Αν είναι «κομπλέ» θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Όσον αφορά τον Σισοκό, φαίνεται πως τα στοιχεία του δεν ταιριάζουν σε αυτά που 8έλει ο Αναστασίου στη θέση του εξτρέμ και του εσωτερικού μέσου ενώ πάντα ανοιχτό είναι το θέμα του Τζέφρι Καστιλιόν του Άγιαξ παρά τις απαιτήσεις του ολλανδικού συλλόγου.

 

Τελευταία Νέα