Τέλος ο Μόρας!

Νίκος Αθανασίου
Τέλος ο Μόρας!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να ανέβει άλλο, ο Βαγγέλης Μόρας δεν... κατέβαινε και το «τριφύλλι» ψάχνει πλέον για άλλη λύση στην άμυνα!

Το σίριαλ του Παναθηναϊκό με τον Βαγγέλη Μόρα τελείωσε και δεν είχε happy end, καθώς το «τριφύλλι» απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και πάει για άλλα. Οι «πράσινοι» είχαν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Τόσο οικονομικά όσο και στην χρονική διάρκεια, προσφέροντας 2+1. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Νταμπίζας έκανε αρκετές επαφές με τον Μόρα. Τον συνάντησε στην Ιταλία αρχικά, εν συνεχεία στη Λάρισα, στην Αθήνα ενώ έκανε και επαφή με τον ατζέντη του παίκτη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντικός ήταν για τον νέο Παναθηναϊκό που «χτίζεται» αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος στόπερ δεν έριξε τις απαιτήσεις του, ο Νταμπίζας από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό πως «τα λεφτά αυτά είναι, δεν μπορούμε να ανέβουμε περισσότερο» και κάπως έτσι λήγει άδοξα αυτή η υπόθεση. Πλέον, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

 

Τελευταία Νέα