Η ΟΥΕΦΑ τον «έκοψε», πάει στο CAS!

Νίκος Αθανασίου
Η ΟΥΕΦΑ τον «έκοψε», πάει στο CAS!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η ΟΥΕΦΑ δεν του δίνει άδεια λόγω ΕΠΟ και ξεκαθαρίζει πως θα προσφύγει στο CAS.

O Γιάννης Αλαφούζος το... πάλεψε μέχρι τέλους, πήγε ο ίδιος στην ΟΥΕΦΑ για να παρουσιάσει τον φάκελο του Παναθηναϊκού στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ωστόσο, το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πάρει την άδεια. Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ ενημέρωσαν τον ισχυυρό άνδρα της ΠΑΕ ότι δεν... πείστηκαν από τα όσα τους είπε, καθώς προτίμησαν να λάβουν σοβαρότερα υπ' όψιν τους την πρωτόδικη εισήγηση της ΕΠΟ και του Δημητρίου.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα. Όπως ανακοίνωσε, θα προσφύγει στο CAS και θα προσπαθήσει να δικαιωθεί σε μία τελευταία... ζαριά για την Ευρώπη!

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα