Ο Αναστασίου έχει σχέδιο!

Ο Αναστασίου έχει σχέδιο!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μεταγραφικό πλάνο του Γιάννη Αναστασίου.

Δεν ξέρω και ούτε μπορώ να προβλέψω προπονητικά τι θα κάνει ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό και τι ομάδα θα παρουσιάσει στο γήπεδο. Αυτό που βλέπω, όμως και οφείλω να το καταθέσω είναι πως οι επιλογές παικτών για να καλυφθούν τα πολλά κενά της ομάδας σε σχέση με το περιορισμένο μπάτζετ που υπάρχει είναι πολύ καλές.

Μιλάμε για παίκτες, που έχουν καλό βιογραφικό, έχουν τα στοιχεία , που θέλει ο Αναστασίου, δηλαδή τεχνική και ταχύτητα, αλλά και γκολ όσον αφορά τους μεσοεπιθετικούς. Ολες οι επιλογές του Αναστασίου είναι προσεγμένες και είναι παίκτες, που δεν τους έχει δει από dvd, αλλά ο ίδιος ζωντανά όχι μία, αλλά αρκετές φορές.

Ο Φάλκενμπουργκ, ο Ντελαπλάς, ο Μπαϊράμι , ο Μπέργκ είναι παίκτες, που ανεβάζουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό αν έρθουν και όσοι από αυτούς έρθουν. Μία ματιά να ρίξει κανείς στο βιογραφικό τους όλα αυτά τα χρόνια , η αν ρωτήσει κάποιους που ξέρουν από τις αγορές της Τσεχίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Ο Αναστασίου δουλεύει επί της ουσίας εδώ και ένα δίμηνο για τον Παναθηναϊκό και φαίνεται απόλυτα έτοιμος, για τις μεταγραφές. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πλάνο στο μυαλό του, έχει σχέδιο. Βασικές και εναλλακτικές λύσεις για κάθε μεταγραφή και παράλληλες διαπραγματεύσεις , έτσι ώστε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

 

Ο Αναστασίου δεν ψάχνει τώρα για να βρει τους παίκτες για τις περισσότερες θέσεις. Τους έχει βρει και το αν θα έρθουν αυτοί οι παίκτες , η όχι εξαρτάται από το οικονομικό. Πρόκειται για παίκτες στα οικονομικά επίπεδα του σημερινού Παναθηναϊκού, για να αποδειχθεί, ότι αν έχεις πλάνο, σχέδιο , αν ξέρεις την αγορά μπορείς να βρεις καλούς παίκτες και με λίγα χρήματα ...

Επίσης είναι σημαντικό, ότι για όσους παίκτες έχει αμφιβολίες ο Αναστασίου επειδή ίσως δεν τους ξέρει καλά στέλνει και τους Νταμπίζα, Σαραβάκο να τους δουν. Ετσι «κόπηκε» ο Αλεξ Ντα Σίλβα της ΑΕΚ Λάρνακας. Τσεκάρισμα θα γίνει και για τον Μπόρεκ πριν υπάρξει η τελική απόφαση . Γενικά η τριάδα δουλεύει πολύ καλά μέχρι τώρα, αθόρυβα.

Τώρα το αν θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές δεν εξαρτάται από τους τρεις, αλλά από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, που πουλάει τον Καπίνο, για να έχει ρευστότητα. Ουσιαστικά τον δανείζει με 400 χιλιάρικα και αν πάει καλά στη Νάπολι και τον θέλει του χρόνου θα δώσει 2 εκ. ευρώ. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι του Παναθηνϊκού γκρινιάζετε, διότι ο Καπίνο φεύγει, χωρίς να έχει εξασφαλίσει η ομάδα ένα μεγάλο ποσό , παρά αυτά τα 400 χιλιάρικα. Οσοι με διαβάζετε ξέρετε εδώ και καιρό, ότι η ομάδα έχει δυσκολίες οικονομικές και με αγώνα τα φέρνει βόλτα. Χωρίς πωλήσεις δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Και ας με ....τιτιβίσουν και πάλι αντιπαναθηναϊκό. Αυτή είναι η αλήθεια!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.