Μητρόπουλος: «Προτεραιότητα μου η ΑΕΚ»

Μητρόπουλος: «Προτεραιότητα μου η ΑΕΚ»

bet365

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στο gazzetta για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ, τον Παναιτωλικό, αλλά και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο όμως είναι φιλολογικό.

«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα λίγο μπερδεμένη, καθώς γίνονται αλλαγές στην διοίκηση της ΑΕΚ και μέχρι να ολοκληρωθούν δεν μπορεί να παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με την παραμονή μου στην ομάδα.

Υπάρχει μία ρήτρα στην συμφωνία με τον Παναιτωλικό, περίπου 250.000 ευρώ, την οποία μπορεί η ΑΕΚ να ενεργοποιήσει για να με αποκτήσει. Αλλά πρέπει πρώτα να βγει διοίκηση στην ομάδα.

Εμένα βέβαια πρωταρχικός μου στόχος είναι να παραμείνω στην ομάδα, όμως αυτό δεν είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει πως με θέλει και τα βρει με τον Παναιτωλικό, τότε βλέπουμε».

Αν δεν ενεργοποιηθεί η ρήτρα, τι σκοπεύεις να κάνεις;

«Σε τέτοια περίπτωση θα επιστρέψω για αρχή στον Παναιτωλικό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από κει και πέρα, θα μιλήσω με τον κ. Κωστούλα για να δούμε. Άλλωστε, η ομάδα ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και έτσι είναι νωρίς για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Παρόλα αυτά, ήδη υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής σου, μία εκ των οποίων είναι ο Παναθηναϊκός, σωστά;

«Ναι, ισχύει . Έχει ακουστεί πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι... χειροπιαστό. Είναι φιλολογικό το ενδιαφέρον, οπότε δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε προς το παρόν. Κι εγώ δεν έχω κάποια προσέγγιση, από τον τύπο ενημερώθηκα».

 

Τελευταία Νέα