Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ-ΘΑΥΜΑ!

ΓΚΟΛ ΠΙΑΝΟΥΜΕ BURGERS ΓΙΝΟΝΤΑΙ! #FaeToGoal

Φάε το γκολ του Τρίπιερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα υλικά και κάνουμε ένα ρευστό κουρκούτι.
  • Κόβουμε το ψάρι κομμάτια βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο.


Για τις πατάτες

  • Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες τις βράζουμε και τις κρυώνουμε.
  • Τις ποσάρουμε στους 110 βαθμούς και μετά τις τηγανίζουμε στους 200 βαθμούς.
  • Σερβίρουμε και προσθέτουμε HELLMANN’S Real Μαγιονέζα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρο

Για το κουρκούτι
250 γρ. αλεύρι
150 ανθρακούχο νερό ή μπύρα
30 κορν φλάουρ
50 γρ. γάλα
HELLMANN’S Real Μαγιονέζα
αλάτι

ΕΚΠΟΜΠΗ 12/07

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Copyright © 2018 Gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο

Made by