Φάε το γκολ του Τρίπιερ
1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρο
Για το κουρκούτι
250 γρ. αλεύρι
150 ανθρακούχο νερό ή μπύρα
30 κορν φλάουρ
50 γρ. γάλα
HELLMANN’S Real Μαγιονέζα
αλάτι
- Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα υλικά και κάνουμε ένα ρευστό κουρκούτι.
- Κόβουμε το ψάρι κομμάτια βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο.
Για τις πατάτες
- Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες τις βράζουμε και τις κρυώνουμε.
- Τις ποσάρουμε στους 110 βαθμούς και μετά τις τηγανίζουμε στους 200 βαθμούς.
- Σερβίρουμε και προσθέτουμε HELLMANN’S Real Μαγιονέζα.