Φάε το γκολ του Τρίπιερ

Gazzetta team
Φάε το γκολ του Τρίπιερ

bet365

1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρο Για το κουρκούτι 250 γρ. αλεύρι 150 ανθρακούχο νερό ή μπύρα 30 κορν φλάουρ 50 γρ. γάλα HELLMANN’S Real Μαγιονέζα αλάτι
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα υλικά και κάνουμε ένα ρευστό κουρκούτι.
  • Κόβουμε το ψάρι κομμάτια βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο.


Για τις πατάτες

  • Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες τις βράζουμε και τις κρυώνουμε.
  • Τις ποσάρουμε στους 110 βαθμούς και μετά τις τηγανίζουμε στους 200 βαθμούς.
  • Σερβίρουμε και προσθέτουμε HELLMANN’S Real Μαγιονέζα.
 

Τελευταία Νέα