Φάε το γκολ του Παουλίνιο
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο
1 αυγό
Για τη γέμιση
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
100 γρ κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη
60 γρ. πράσο
3 γρ. πιπέρι καγιέν
50 γρ HELLMANN’S Chilli BBQ Sauce
250 γρ. ντομάτα κονκασέ
αλάτι
πιπέρι μαύρο
μαϊντανός
- Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
- Προσθέτουμε την πιπεριά με το πράσο και τον κιμά.
- Μαγειρεύουμε τον κιμά για 5-6 λεπτά και προσθέτουμε την ντομάτα.
- Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τη HELLMANN’S Chilli BBQ Sauce και στο τέλος τον μαϊντανό.
- Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
- Παίρνουμε το φύλλο (καλό είναι να βάλετε διπλό).
- Βάζουμε γέμιση, διπλώνουμε και κολλάμε τα φύλλα με ένα χτυπημένο αυγό.
- Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να χρυσαφίσει.
- Σερβίρουμε με λίγο HELLMANN’S Real Μαγιονέζα.
- Και κάπως έτσι, το παραδοσιακό βραζιλιάνικο pastel γίνεται το pastel(ι) του Παουλίνιο!