Φάε το γκολ του Μέσι
Για την μπριζόλα
1 τμχ μοσχαρίσια μπριζόλα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 καρότο
θυμάρι
10 γρ. πάπρικα
60 γρ. αλάτι
5 γρ. κόκκους πιπέρι
120 γρ. HELLMANN’S Μουστάρδα Yellow
2 λίτρα νερό
Για τη βινεγκρέτ λάιμ για τη σαλάτα
320 ml ηλιέλαιο
80ml ελαιόλαδο
40ml μέλι
40 γρ. HELLMANN’S Μουστάρδα Yellow
90ml λάιμ
- Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε μια άλμη.
- Αφήνουμε το κρέας μέσα για 1 ημέρα.
- Την επομένη, το βγάζουμε, το στεγνώνουμε και το βάζουμε σε ένα σχαροτήγανο με ελαιόλαδο.
Για τη βινεγκρέτ λάιμ για τη σαλάτα
- Σε μια μπασίνα χτυπάμε με το σύρμα όλα τα υλικά εκτός από τα λάδια, τα οποία προσθέτουμε σιγά σιγά (κορδόνι), χτυπώντας με ένα σύρμα συνεχόμενα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Για τη σαλάτα μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα της αρέσκειας σας.