Φάε το γκολ του Μέρτενς!
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
Υλικά για το σνίτσελ
2 τμχ στήθος κοτόπουλο
60 γρ τυρί έμενταλ
HELLMANN’S YELLOW μουστάρδα
Αλάτι πιπέρι
Για το πανάρισμα
Αλεύρι
Αυγό
Φρυγανιά
Για το fondue τυριών
150 λευκό κρασί
2 σκελίδες σκορδο
10 γρ Κορν φλάουρ
300 γρ έμενταλ
100 γρ τσένταρ
50 γρ blue cheese
10 γρ HELLMANN’S YELLOW μουστάρδα
Λοιπά υλικά Burger
Ντομάτα
HELLMANN’S Real Μαγιονέζα
Κρεμμύδι
Κινέζικο λάχανο
Τυρί τσένταρ
- Ανοίγουμε το στήθος κοτόπουλο οριζόντια και αλείφουμε τη HELLMANN’S YELLOW μουστάρδα.
- Απλώνουμε το τυρί και κλείνουμε.
- Περνάμε το γεμιστό στήθος κατά σειρά από το αλεύρι, το αυγό, το οποίο έχουμε χτυπήσει
- και τη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Για το fondue τυριών
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε βάζουμε τις σκελίδες σκόρδου και το κρασί.
- Βράζουμε για λίγο σε χαμηλή φωτιά.
- Βάζουμε το Κορν φλάουρ σε λίγο νερό.
- Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
- Όταν αρχίσει να δένει προσθέτουμε τα τυριά μέχρι να λιώσουν εντελώς.