ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Πρίγιοβιτς

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Πρίγιοβιτς

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «το σερί των 13 νικών ούτε αγχώνει τους παίκτες, ούτε τους δημιουργεί έπαρση. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Πώς η σεζόν έχει ακόμα αρκετό δρόμο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, «ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του με την απαραίτητη συγκέντρωση, αλλά και πίστη στις δυνατότητές του. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της αναμέτρησης της Δευτέρας κόντρα στην ανεβασμένη Λάρισα.

Στη διάθεσή του βρίσκεται και πάλι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που προπονήθηκε κανονικά. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (09.02) είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δύναμης και κατοχής της μπάλας», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα