Μπαίνει χειρουργείο και τίθεται off ο Χέντερσον!

Gazzetta team
Μπαίνει χειρουργείο και τίθεται off ο Χέντερσον!

bet365

Ο Τζέραλντ Χέντερσον ανακοίνωσε πως θα υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει όλη την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Μια επέμβαση που θα κάνει ο Τζέραλντ Χέντερσον ενδέχεται να τον θέσει off για την επόμενη σεζόν.

Ο 29χρονος γκαρντ αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο ισχίο και η ανάρρωσή του αναμένεται να είναι χρονοβόρα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα παρκέ, ίσως και για όλη τη σεζόν.

Ο Χέντερσον αποτέλεσε παρελθόν από τους Σίξερς στις αρχές του μήνα, αλλά διατηρεί τις ελπίδες του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, μόλις επιστρέψει. Ακόμη, είχε προσελκύσειτ ο ενδιαφέρον ομάδων, όπως οι Μπακς, οι Ουόριος και οι Ράπτορς, αλλά ο πόνος που ένιωθε ήταν αφόρητος, που έκρινε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση.

«Παρά το γεγονός πως είχα ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, έχω αποφασίσει να συνεχίσω να αξιολογώ τις χειρουργικές επιλογές που έχω για το αριστερό μου ισχίο. Έχω παίξει μέσα από έντονο πόνο και αυτό κάνει εξαιρετικά δύσκολο το να αγωνιστώ σωστά. Πλέον ο πόνος έχει αρχίσει να με επηρεάζει στην καθημετινότητά μου και εκτός παρκέ. Η οικογένειά μου, ο ατζέντης μου κι εγώ δουλεύουμε στενά με το ιατρικό τιμ, για να πάρω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για τη σωστή απόφαση, προσωπικά κι επαγγελματικά. Δεσμεύομαι ότι θα επιστρέψω πιο υγιής. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που είχα και ανυπομονώ να γυρίσω στο ΝΒΑ», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα