Οι Κινέζοι είναι φίλοι μας...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Οι Κινέζοι είναι φίλοι μας...

bet365

Ο Inspector Gazzet ολοκλήρωσε επιτέλους το deal του Ιντέγε με τους Κινέζους και έρχεται με το παρασκήνιο της μεταγραφής κι ένα μικρό από Μήτρογλου.

Απολογούμαι. Ολόκληρος Γενάρης και δεν σας έδωσα κάτι το λαχταριστό. Εκτός του ότι δούλευα για πολλές μέρες την μεταγραφή του Ιντέγε στην Κίνα έχω να σας πω ότι δεν είχε και κάτι το σημαντικό. Τι να σας έγραφα δηλαδή; Οτι ψάχτηκε ο Αθανασιάδης για να φέρει πρόταση στον ΠΑΟΚ; Σιγά που θα σας έκανα σοφότερους. Λίγα πράγματα αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα και δυστυχώς μηδέν ίντριγκα...

Μπράουν Ιντέγε λοιπόν. Θα σας πω τα πράγματα από μέσα. Πως η ιστορία τρέχει έναν ολόκληρο χρόνο και γιατί το deal των 10 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να φαίνεται μικρό για τον Ολυμπιακό (λόγω Κίνας) αλλά είναι σημαντικό για να υπάρξει βοήθεια για την κερκόπορτα της Αγγλίας. Ωραίο ε;

Εγώ έχω τον δικό μου Δήμο Σταρένιο και μου πιπιλάει το μυαλό συνέχεια. «Οι Κινέζοι είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας». Αρχικά να σας ενημερώσω ότι το «κανάλι» Ολυμπιακός-Ιντέγε-Κίνα έχει ανοίξει από πέρσι. Το ξέρετε φυσικά. Αλλά συντηρήθηκε όλο αυτό το διάστημα μέχρι να επισημοποιηθεί το deal. Ανοίξτε καλά τα μάτια σας και βάλτε γνώση στον εγκέφαλο.

Για να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία με τους Κινέζους βοήθησε πολύ το γραφείο που έχει ο Κάρλος Γκονσάλβες. Πολύ σωστά. Ο Πορτογάλος μάνατζερ (νούμερο 2 στην Πορτογαλία πίσω μόνο από τον Μέντες) έχοντας πάει τον νούμερο 1 πελάτη του στην χώρα του μεταξιού (Βίλας Μπόας) έστρωσε τον δρόμο και για τον ατζέντη του Μπράουν Ιντέγε, Χουτάν Αχμάντι.


Ο Χουτάν Αχμάντι λοιπόν δεν πήγε για πρώτη φορά στην Κίνα τώρα για να ολοκληρώσει το deal του Ιντέγε. Προ μηνών είχε κάνει ένα... εκπαιδευτικό tour βγάζοντας φωτογραφίες αλλά και μαθαίνοντας την αγορά, πάντα με τις πλάτες του Γκονσάλβες.

Πως προχώρησε η μεταγραφή; Πολύ απλά βρήκαν άνθρωπο που θα ήθελε τον Ιντέγε και κυρίως θα είχε την πρόθεση να συνεργαστεί. Ποιος ήταν ο συγκεκριμένος; Ο Χάιμε Πατσέκο. Τι εθνικότητας είναι ο συγκεκριμένος; Σωστά μαντέψατε. Πορτογάλος. Ο Γκονσάλβες; Πορτογάλος! Τα πράγματα αρχίζουν και δένουν. Μη βιάζεστε όμως. Ο Πατσέκο δεν είναι πελάτης του Γκονσάλβες όμως είναι μια καλή γνωριμία. Το γραφείο του Γκονσάλβες κατάλαβε πως στην Κίνα παίζεται χοντρό παιχνίδι και το διαπίστωσαν καλά με τον Βίλας Μπόας και τα deals που μπορούν να κάνουν και τα λεφτά που μπορούν να βγάλουν. Και κατάλαβαν πως πρέπει να ελέγχουν προπονητές. Γιατί καλό να έχεις έναν, αλλά ακόμα καλύτερο να έχεις κι έναν δεύτερο.

Προφανώς και γλυκάθηκαν με το μέλι που υπάρχει στην Κίνα και πλέον έχουν βουτήξει όλα τα δάχτυλα στο βάζο ο Γκονσάλβες και οι συνεργάτες και ταυτόχρονα έκαναν και την καλή στον Αχμάντι ο οποίος καταλαβαίνεται τι προμήθεια έβγαλε από το συμβόλαιο του Ιντέγε.

Οσο για τον Ολυμπιακό; Ειναι σίγουρα... ριγμένος από τα μόλις 10 εκατομμύρια ευρώ που έβαλε στα ταμεία του. Ναι το ποσό είναι μεγάλο, αλλά ταυτόχρονα είναι μικρό για επίπεδο... Κίνας. Ομως είναι ριγμένος για την ώρα. Δεν αποκλείεται να επωφεληθεί στο μέλλον. Πως; Το concept της Αγγλίας δεν έχει εγκαταλειφθεί. Σας το είχα γράψει ξανά... Και ναι. «Οι Κινέζοι ειναι φίλοι μας, θέλουν το καλο μας»


Ακολουθείστε με στο @InspectorGazzet για απορίες και ότι άλλο θέλετε...

P.S. Οντως έγινε η πρόταση 45 εκατομμυρίων στην Μπενφίκα για τον Μήτρογλου. Και όντως τα έσκασαν χοντρά και στον Κωστάκη (8 εκατομμύρια τον χρόνο). Ποιος όμως pushαρε πολύ την υπόθεση. Ναι Gazzettόπαιδα μου. Ο ισχυρότερος μάνατζερ στον κόσμο. Ο Ζόρζε Μέντες! Παρά την τρομερή πίεση που άσκησε σε Μπενφίκα και Μήτρογλου ο ίδιος ο Κωστάκης έριξε χυλόπιτα! Και μπράβο του. Οχι γιατί περιμένει παιδί (με το καλό Κωστάκη) αλλά γιατί το πήρε πάνω του. Well done.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet