Ανέστης: «Το -7 μας δίνει κίνητρο»

Gazzetta team
Ανέστης: «Το -7 μας δίνει κίνητρο»

bet365

Ο Γιάννης Ανέστης μιλώντας στο match programme της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε ότι το -7 από την κορυφή αποτελεί κίνητρο για την ομάδα και ότι η νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες είναι το μοναδικό ζητούμενο για να παραμείνει η Ενωση χωντανή στην μάχη του τίτλου.

Συνέντευξη του Γιάννη Ανέστη φιλοξενεί το official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αυριανό (19.30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», μιλάει τόσο για την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην ατομική βελτίωση και την καλύτερη ψυχολογία που διαθέτει από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν («είναι απόλυτα λογικό να αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια και η ψυχολογία μου να είναι κατά πολύ βελτιωμένη»), αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ:

«Το -7 από την κορυφή είναι σίγουρα κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν μας αποθαρρύνει. Απεναντίας εκτιμώ ότι μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχεια. Να σηκώσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν απογοητευόμαστε, πρέπει να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη του τίτλου»!

 

Τελευταία Νέα