Τα «βρήκε» με πέντε ο Άρης

Τα «βρήκε» με πέντε ο Άρης

Gazzetta team
Τα «βρήκε» με πέντε ο Άρης

bet365

Σε συμφωνία με πέντε από τους παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ της ομάδας, ήρθαν στον Άρη για την καταβολή των οφειλομένων τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Καπετάνο, Παπαστεριανό και Καζναφέρη, στους οποίους οφείλεται το σύνολο σχεδόν του περσινού τους συμβολαίου. Στην νέα συνάντηση που υπήρξε την Παρασκευή με την διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, συμφώνησαν να λάβουν τα μισά από τα οφειλόμενά τους, ένα ποσό που φτάνει συνολικά περίπου στα 350.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα δοθούν μέσω της εκχώρησης μέρους του τηλεοπτικού συμβολαίου της ομάδας, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την στάση που έδειξαν οι παίκτες, οι οποίοι δεν θέλησαν να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα