Ακούει τα... μαντάτα ο Βελλίδης

Ακούει τα... μαντάτα ο Βελλίδης

Gazzetta team
Ακούει τα... μαντάτα ο Βελλίδης

bet365

Την «καμπάνα» από τους διοικούντες του Άρη περιμένει να μάθει εντός της ημέρας ο Μάρκος Βελλίδης, έπειτα από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Δεν πρόκειται να περάσουν «αναίμακτα» τα... τσαλίμια του νεαρού πορτιέρο, αφού η τιμωρία του είναι δεδομένη από τους ιθύνοντες του συλλόγου, έστω και για παραδειγματισμό.

Ο γκολκίπερ των «κιτρίνων» απολογήθηκε την Δευτέρα στην διοίκηση της ΠΑΕ για το περιστατικό που συνέβη με τον προπονητή του και εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας για να ακούσει τα... μαντάτα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα