Τα «πήρε» ο Γιαννιώτας!

Τα «πήρε» ο Γιαννιώτας!

Gazzetta team
Τα «πήρε» ο Γιαννιώτας!

bet365

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίζεται ο Γιάννης Γιαννιώτας για τις συνεχόμενες πιέσεις από την ΑΕΚ, στην οποία δεν έχει επιστρέψει καμία «κλήση» και ψάχνεται για Γερμανία.

Όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του Γιαννιώτα έχει εκνευρίσει αφάνταστα τον νεαρό παίκτη του Άρη, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday έχει κλείσει τα τηλέφωνά του και κοντεύει να κόψει και το... έξω.

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ, και ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Άρη, ενώ προσπαθεί με τον τρόπο του να αποφύγει τους «κιτρινόμαυρους» μη επιστρέφοντας καμία από τις «κλήσεις – εκκλήσεις» της Ένωσης.

Προτεραιότητα του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και δη στη Γερμανία, όπου έχει εκφραστεί σχετικό ενδιαφέρον, και όχι να πάρει μεταγραφή σε άλλο ελληνικό σύλλογο. Ο Γιαννιώτας θεωρεί ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα – αυτή την περίοδο – κάποια ομάδα να καλύπτει τις φιλοδοξίες του, και αν υπήρχε σίγουρα αυτή δεν θα ήταν η ΑΕΚ.

Το έχει δείξει άλλωστε αυτό με τον τρόπο του, όπως φέρεται να έχει μεταφέρει ο ίδιος στο περιβάλλον του. Επιπλέον, έχει μεταφέρει ότι αν δεν καταφέρει να πάει στην Γερμανία σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, τότε δεν έχει σκοπό να φύγει από τον Άρη και θα περιμένει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Επομένως, ο παίκτης δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο θέλει να έχει... γερμανικό αέρα ή γενικότερα ευρωπαϊκό αέρα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος μάλλον θα πρέπει να συνεχίσει να έχει κλειστά τα κινητά του και να τη βγάζει... στα σπίτια φίλων του, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα