΄Αδειες, φορ, εκδρομές…πρεμιέρα!

΄Αδειες, φορ, εκδρομές…πρεμιέρα!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
΄Αδειες, φορ, εκδρομές…πρεμιέρα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για ΕΕΑ, αδειοδοτήσεις, απαιτήσεις, αγωνιστικό και… οπαδικό!

Τζάμπα πήγαν δυο μήνες… καζούρας ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ και δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα. Την ίδια μέρα που πήραν άδεια ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ (προσκόμισαν τελευταίοι την φορολογική ενημερότητα γιατί οι μεν πρώτοι είχαν ληγμένη φορολογική, αλλά έκαναν κατά τα άλλα δώρο το παιχνίδι με την Ξάνθη που είχαν ανοικτές τις πόρτες και έγραφαν και στο δικό μου μπλογκ να πέσει ο ΑΡΗΣ, οι δε νότιοι την πήραν με το ντου της ορίτζιναλ και χωρίς να πληρώσουν όλο το ποσό που απαιτούνταν) και ο Παναθηναικός, πήρε και ο ΑΡΗΣ. Το θέμα της εγγυητικής που τεχνηέντως προβάλλεται μόνο για τον ΑΡΗ ( ενώ δεν κατέθεσε και ο ΠΑΟ) το μόνο που επιφέρει βάση κανονισμών είναι πρόστιμο από 5000 ως 50.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκαν αρκετοί με το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ πήρε άδεια. Θα βόλευε ορισμένους να γίνει με τον ΑΡΗ ότι και με τον ΟΦΗ ώστε να συνεχίσουν το έργο της αποσύνθεσης και της καταστροφολογίας. Εδώ δεν γράφουν στα σάιτ τους ότι πήρε άδεια ο ΑΡΗΣ, αλλά ότι πήρε παράταση ως τις 30 Σεπτεμβρίου!

Θέλοντας και μη τους αφήνουμε όλους στο περιθώριο γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα. Καταρχήν πρέπει να δούμε τις ομάδες και την δυναμικότητά τους. Με εξαίρεση 3-4 ομάδες που φαίνεται ότι θα έχουν μία σταθερότητα, οι περισσότερες είναι… αίνιγμα.

Ανάμεσα σε αυτές και ο αντίπαλος του ΑΡΗ την Δευτέρα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Κατσαβάκη θέλει να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στην ομάδα των Κουλουχέρη- Αραβίδη που την επόμενη μέρα έχουν δικαστήριο με την ΠΑΕ.

Ο ΑΡΗΣ φέτος θα είναι μαχητικός, θα τρέχει ασταμάτητα, θα είναι πολύ σφικτός μεσοαμυντικά, αλλά μεσοεπιθετικά και πολύ δουλειά θέλει και ενίσχυση. Η απόκτηση ενός φορ είναι επιτακτική ανάγκη ειδικά μετά το… κλείσιμο των θέσεων στο κέντρο με την απόκτηση του Κοέλιο.

Προσωπικά θεωρώ ότι μετά την απόκτηση του Ψυχογιού χρειάζεται μία ακόμα κίνηση (πόσο μάλλον αφού τραυματίστηκε ο Ηρακλής) στην θέση του αριστερού μπακ. Έχει εμφανώς πρόβλημα εκεί η ομάδα ανάλογο της θέσης του φορ. Σε κάθε περίπτωση η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και χρειάζεται από όλους υπομονή και στήριξη στην προσπάθεια των νέων παιδιών που αποτελούν την ομάδα.

Η χρονιά από την άλλη είναι ίδια στις συμπεριφορές απέναντι στον κόσμο του ΑΡΗ. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεις (αν και υπάρχει απαγόρευση) σε 3000 φίλους τους ΟΣΦΠ να πάνε Βέροια και άλλους τόσους πράσινους να πάνε Λιβαδειά και να μην αφήνεις ένα εκδοτήριο στη Ν. Σμύρνη για τον κόσμο του ΑΡΗ και μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας!!!Ήμαρτον. Ως πότε στην Ελλάδα θα αποφασίζει η αστυνομία για το ποιοι θα μπαίνουν στα γήπεδα και πάλι να υπάρχει ανισονομία. Και φυσικά δεν το γράφω για να μην πάνε οι οπαδοί άλλων ομάδων στα γήπεδα. Είμαι υποστηρικτής όσο δεν πάει του να βρίσκονται στα γήπεδα οπαδοί και των δυο ομάδων, αλλά εμφανέστατα υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Για την διαιτησία, ας μην αρχίσω ακόμα, αν και μου κάθονται στο λαιμό οι δυο βοηθοί από την Ηλεία. Ελπίζω να τους… καταπιώ!

Υ.Γ.1 Και για Κατίδη και για Γιαννιώτα τα πράγματα έγιναν όπως σας τα περιέγραψα. Ο πρώτος φεύγει πάει στην ΑΕΚ, ο ΑΡΗΣ θα πάρει τώρα 100.000 ευρώ και διατηρεί το δικαίωμα για τα τροφεία 300.000 ευρώ αν πάει εξωτερικό. Ο δεύτερος μένει στον ΑΡΗ με τον οποίο έχει συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια. Σήμερα πρώτη μέρα άρχισαν να το… γυρίζουν τα ΜΜΕ που πουλούσαν παπά στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και στον Βλάχο από ότι φαίνεται.

Υ..Γ2 Πέρσι μετά το ματς με τον Αστέρα λύσσαξαν οι αντικειμενικοί… ασπρόμαυροι για τις ρήτρες βίας που έπρεπε να πληρώσει ο ΑΡΗΣ με βάση το συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ. Σήμερα προφανώς έκαναν το ίδιο μετά τις ντροπιαστικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την Θεσσαλονίκη εικόνες της Τούμπας. Τι δεν διαβάσατε πουθενά τέτοιο πράγμα; Μάλλον ξεχνάνε ότι έχει σχέση με ΟΠΑΠ…

ΥΓ.3 Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και νέα… ραδιοφωνικά. Και το… κόνσεπτ αν τελικά κλείσει θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Περισσότερα την… Τετάρτη!

Υ.Γ.4 Αν και περισσότερο μου άρεσε η πορτοκαλί φανέλα, η επετειακή με τις πολεμίστρες του Λευκού Πύργου... ξεσκίζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!