Καμπανάκι από Κατσαβάκη

Καμπανάκι από Κατσαβάκη

Gazzetta team
Καμπανάκι από Κατσαβάκη

bet365

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Μάκης Κατσαβάκης αναφορικά με το μέλλον του Άρη, κάνοντας έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει την ομάδα.

Ο προπονητής των «κίτρινων» μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέροντας αρχικά: «Μας έχουν βοηθήσει οι φίλαθλοι. Αλλά κάνω για μια ακόμη φορά έκκληση να σταθούν στο πλευρό μας. Έχουν δίκιο να έχουν απαιτήσεις, γιατί ο Άρης ήταν πάντα πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Είναι ζωτικής σημασίας τα διαρκείας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε. Ξέρουμε όλοι την κατάσταση και πρέπει να βάλουμε την ομάδα πάνω από το εγώ», για να καταλήξει σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα με τα εξής: «Χτίζουμε μια νέα ομάδα εκ θεμελίων με παίκτες από τα σπλάχνα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα