Απέσυρε την προσφυγή ο Νέτο

Απέσυρε την προσφυγή ο Νέτο

Gazzetta team
Απέσυρε την προσφυγή ο Νέτο

bet365

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους ανθρώπους του Άρη από το... μέτωπο του Ντάρσι Νέτο, ο οποίος υπέγραψε τον διακανονισμό που του πρότειναν και απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «κίτρινοι», φάνηκε και μία... ακτίδα φωτός στο τούνελ που έχει περιέλθει ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη, ώστε να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει, βγαίνοντας έτσι ένα σημαντικό «φορτίο» από τις πλάτες του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος μπακ υπέγραψε τον διακανονισμό για την καταβολή των δεδουλευμένων του έπειτα από την επαφή που είχε με τον Αντώνη Ζαμπέτα, δεχόμενος να λάβει σε βάθος τετραετίας το ποσό των 400.000 ευρώ που του οφείλεται. Αξίζει να αναφέρουμε ότι βάση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο 31χρονος μπακ-χαφ στους Θεσσαλονικείς, διεκδικούσε περίπου 1 εκ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα