«Πόρτα» σε Έβερτον για Κατίδη!

«Πόρτα» σε Έβερτον για Κατίδη!

Απόστολος Παγώνης
«Πόρτα» σε Έβερτον για Κατίδη!

bet365

Η ΠΑΕ Άρης έκρινε πως η πρόταση της Έβερτον για την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη είναι ασύμφορη. Οι Άγγλοι προσφέρουν περίπου 400. 000 ευρώ, όχι όμως... ντούκου, αλλά τμηματικά.

Η πρόταση της Έβερτον έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στη οδό Αλκμήνης, όμως απορρίφθηκε καθώς τα χρήματα που προσέφεραν οι Άγγλοι, αλλά κυρίως ο τρόπος καταβολής τους ήταν η αιτία που δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή. Η πρόταση ήταν ύψους 330.000 λιρών Αγγλίας (περίπου 400.000 ευρώ). Αυτό το ποσό αντιστοιχεί έτσι κι αλλιώς στα χρήματα που πρέπει να πληρώσει ως τροφεία μία ομάδα από το εξωτερικό για να αποκτήσει το νεαρό.
Οι παράγοντες της Έβερτον πρότειναν 130.000 λίρες με την υπογραφή, 100.000 στην πρώτη συμμετοχή του Κατίδη και τα υπόλοιπα 130.000 όταν συμπλήρωνε 10 συμμετοχές. Για αυτό το λόγο η πρόταση απορρίφθηκε και στην Θεσσαλονίκη ευελπιστούν να φτάσει σύντομα νέα πρόταση με καλύτερους όρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα