Συγκεντρωμένος στη Γλυφάδα ο Άρης

Συγκεντρωμένος στη Γλυφάδα ο Άρης

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Άρης ακόμα ψάχνει να βρει την ταυτότητά του λόγω των πολλών απουσιών και κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (11/02, 5μ.μ.) θα πρέπει να μην χάσει τη συγκέντρωση του αν θέλει τη νίκη.

Ο Άρης που ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Τσαλδάρη για να αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καλλιθέας κι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητα μας,λόγω των απουσιών ορισμένων παικτών από τραυματισμούς, αλλά και την φυγή του Τζέιμς. Είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής και έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις.

Μας περιμένει μια ακόμη δοκιμασία εκτός έδρας και θα πάμε να παλέψουμε για 40’. Ο Ίκαρος μετά την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη ορισμένων παικτών έχει παρουσιαστεί πιο δυνατός. Οπότε επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση επί 40’ για να είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι καλό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Ο Δημήτρης Βεργίνης από τη μεριά των παικτών τόνισε: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι ένας κομβικός αγώνας και εμείς βρισκόμαστε πίσω στην βαθμολογία. Ο Ίκαρος εδώ και λίγο καιρό έχει καινούριο προπονητή και παρουσιάζει στο παρκέ μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με εκείνη στον πρώτο γύρο.

 

Έκανε και κάποιες μεταγραφές που τον δυνάμωσαν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα