Για το τρίποντο «βάλσαμο»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Βασίλης Βούζας, αφιέρωσε την σημερινή προπόνηση στην τακτική και τον «μονόδρομο» την νίκης κόντρα στον Εθνικό.
Ο Βασίλης Βούζας τόνισε στους παίκτες του την κρισιμότητα του αγώνα απέναντι στους Πειραιώτες και αφιέρωσε την σημερινή προπόνηση στην τακτική. Οι Βοιωτοί δεν έχουν άλλη επιλογή πλην της νίκης κόντρα στον Εθνικό, αφού οι «πράσινοι» μόνο έτσι θα μπορέσουν να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
