Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο της Κασσιώπης

Gazzetta team
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο της Κασσιώπης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χλοοτάπητα θα διαθέτει σε πολύ λίγο καιρό το γήπεδο της Κασσιώπης κι έτσι ένας ακόμη αγωνιστικός χώρος της βόρειας Κέρκυρας θα… ντυθεί στα πράσινα!

Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει και στο γήπεδο έχουν μπει μηχανήματα που πραγματοποιούν χωματουργικές εργασίες. Εκτιμάται πως στις αρχές  του ερχόμενου φθινοπώρου ο αγωνιστικός χώρος θα έχει «στρωθεί» με συνθετικό (πλαστικό) χλοοτάπητα και θα είναι έτοιμος προς χρήση.

 

Πρόκειται για «έργο πνοής» για την ομάδα του ΑΟ Κασσιώπης, καθώς στα τελευταία χρόνια έχει… ξενιτευτεί και φιλοξενείται σε γήπεδα γειτονικών περιοχών, με όποιες οικονομικές και αγωνιστικές επιπτώσεις μπορεί να επιφέρει αυτό προς το σωματείο. Έτσι λοιπόν, ο ΑΟΚ ετοιμάζεται τώρα να επιστρέψει στο… σπίτι του, κάτι που όπως ήταν φυσικό προκαλεί ενθουσιασμό στους ανθρώπους του.

Για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν η ομάδα θα δηλώσει ως έδρα τσ γήπεδα του Θιναλίου και της Κασσιώπης, ώστε να χρησιμοποιεί προσωρινά το πρώτο έως ότου ολοκληρωθεί και της παραδοθεί το δικό της.

 

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα