Σηκώνουν κούπα τη Δευτέρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μόλις 15 λεπτά κατάφεραν να αγωνιστούν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Νταβίντ Φερέρ στον τελικό του «China Open» στο Πεκίνο, αφού η αναμέτρηση μετατέθηκε για την επομένη λόγω της δυνατής βροχόπτωσης.
Ο αγώνας διεκόπη την Κυριακή (10/10) στην κινεζική πρωτεύουσα κι ενώ το σκορ ήταν στο 3-1 games, στο πρώτο σετ υπέρ του Σέρβου. Οι προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου, επί 20 λεπτά, αλλά και του Τζόκοβιτς να «καθαρίσουν» το κορτ δεν στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να αποφασίσουν τη διεξαγωγή του τελικού, 24 ώρες μετά.Το ίδιο ίσχυσε και για την αντίστοιχη αναμέτρηση των γυναικών, ανάμεσα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίν Βοζνιάκι και τη Βέρα Ζβονάρεβα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
