Κοντά η ΑΕΚ, μακριά ο παίκτης!

Κοντά η ΑΕΚ, μακριά ο παίκτης!

Γιώργος Τσακίρης
Κοντά η ΑΕΚ, μακριά ο παίκτης!

bet365

Η πρόταση της Εβερτον για τον Μανωλά σε προφορικό επίπεδο που ικανοποιεί την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η πλευρά του Ελληνα στόπερ που... κλωτσάει και η Βέρντερ.

Από το gazzetta.gr πληροφορηθήκατε αποκλειστικά το ενδιαφέρον της Εβερτον για τον Κώστα Μανωλά αλλά και ποιοι ήταν οι εκπρόσωποι του αγγλικού κλαμπ που παρακολούθησαν τον Ελληνα στόπερ της ΑΕΚ αγωνιζόμενο εντός και εκτός συνόρων (σας είχαμε γράψει μάλιστα όλα τα ματς στα οποία βρίσκονταν τα... μάτια του συλλόγου του Λίβερπουλ).

Είναι λοιπόν λογικό από εμάς να μάθετε και όλα όσα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο σχετικά με την πρόταση που υπάρχει (σε προφορικό επίπεδο) από την Εβερτον στην ΑΕΚ και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η Εβερτον έχει ήδη μεταφέρει προφορικά την προσφορά του Ντέιβιντ Μόγες (που αποτελεί τον τεχνικό του αγγλικού κλαμπ) στην Ενωση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο κάτι που επιβεβαιώνεται από ανθρώπους της ομάδας του Λίβερπουλ και όχι μόνο...

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά της Εβερτον φτάνει τις 500.000 ευρώ για την ΑΕΚ ενώ προσφέρονται χρήματα (κοντά στις 300.000 ευρώ ίσως και παραπάνω) στην Ενωση όταν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει (και όποτε το κάνει αυτό) 15 και έπειτα 30 συμμετοχές, ενώ στην Εβερτον είναι ανοιχτοί και για το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΚ.

Οπως γίνεται (φαντάζομαι σε όλους) εύκολα αντιληπτό πρόκειται για μία προσφορά από την ομάδα του μεγάλου ποδοσφαιρικού Νησιού που ικανοποιεί την Ενωση που κινδυνεύει να χάσει ελεύθερο τον Ελληνα νεαρό στόπερ μια και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία των δυο πλευρών.

Το θέμα είναι πως μπορεί η ΑΕΚ να είναι κοντά στο «ναι» για να γίνει το deal με την Εβερτον, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ισχύει το ίδιο και για την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, ή τέλος πάντων εκείνων που διαπραγματεύονται το μέλλον του Ελληνα άσου με το πρόβλημα να εστιάζεται στο μπόνους υπογραφής που φέρεται να αξιώνουν οι εκπρόσωποι του στόπερ της ΑΕΚ.

Από το Λίβερπουλ διαρρέουν οι πληροφορίες πως στον παίκτη προσφέρεται ετήσιο συμβόλαιο αντί 410.000 ευρώ το χρόνο στο οποίο πάντως προβλέπονται και μπόνους συμμετοχών, πληρωμή ενοικίου σπιτιού και φυσικά αυτοκίνητο! Μάλιστα οι ετήσιες αποδοχές του Μανωλά πάνε προς τα πάνω σε κάθε χρόνο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών και αν ευσταθούν όσα αναφέρουν οι Αγγλοι τότε η πρόταση αφορά συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.

Επαναλαμβάνουμε με τα παραπάνω φαίνεται πως η πλευρά του παίκτη δεν έχει κάποιο πρόβλημα, προφανώς ικανοποιείται από την προσφορά του αγγλικού κλαμπ, ωστόσο υπάρχει (μεγάλο ποσό ως) αξίωση ως μπόνους υπογραφής για τη μεταγραφή κάτι με το οποίο δεν πρόκειται να συμφωνήσει η Εβερτον...

Οσον αφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βέρντερ για τον Κώστα Μανωλά το οποίο φέρεται να μετέφερε ο ατζέντης και πρώην ποδοσφαιριστής Θεόφιλος Καρασσαβίδης ακόμη πρόταση έστω σε προφορικό επίπεδο δεν έχει μεταφερθεί στην ΑΕΚ αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα