Κατ' αρχήν θετικοί Ντέμης, Νοτιάς!

Κατ' αρχήν θετικοί Ντέμης, Νοτιάς!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κατ' αρχήν θετικοί Ντέμης, Νοτιάς!

bet365

Οι Ντέμης Νικολαΐδης και Νίκος Νοτιάς είναι θετικοί σε πρώτη φάση -σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr- στο να ανταποκριθούν στην πρόταση του Μιχάλη Τροχανά αρκεί να οργανωθούν όλα σωστά!

Ο Τροχανάς κατέθεσε πρόταση για τη θεσμική ανασυγκρότηση της ΑΕΚ και κάλεσε σε συνάντηση στις 29 Ιανουαρίου στα Σπάτα αρκετούς ανθρώπους της Κιτρινόμαυρης οικογένειας. Δύο από αυτούς, φυσικά, είναι οι Νικολαΐδης και Νοτιάς και οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αμφότεροι δείχνουν θετικοί αυτή τη στιγμή.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως θα πρέπει να το... δέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Νικολαΐδης, για παράδειγμα, δεν ενημερώθηκε από κανέναν επισήμως για αυτή την πρόταση του Τροχανά αλλά μέσω του ηλεκτρονικού Τύπου. Θα περιμένει, λοιπόν, να ενημερωθεί και επισήμως από την ΑΕΚ για το τι ακριβώς θέλουν να γίνει και πώς θα γίνει αυτό.

Το πώς και το πότε έχει σημασία γιατί και ο Νοτιάς είναι θετικός απέναντι στην πρόταση Τροχανά αλλά μένει στη Νέα Υόρκη και όχι... εδώ δίπλα, για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταφερθεί στα Σπάτα.

Οπως και να έχει, τα πρώτα μηνύματα από Ντέμη και Νοτιά είναι θετικά αλλά ως εκεί. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ξεκαθαρίζουμε ότι είναι θετικοί σε ό,τι αφορά τη συνάντηση όλων όσων αναφέρονται στην πρόταση Τροχανά. Από εκεί και πέρα τι θα αποφασιστεί και πώς, θα το δούμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα