Chat από το Μεταγωγών!

Chat από το Μεταγωγών!

Gazzetta team
Chat από το Μεταγωγών!

bet365

Μπορεί ο Βασίλης Ξενιάδης να παραμένει στο Μεταγωγών Πειραιά, όμως μέσω facebook κάνει... chat με τους ΑΕΚτσήδες και τα χώνει στον Παππά!

Τις ώρες αντίστροφα μετράει ο Βασίλης Ξενιάδης για να αφεθεί ελεύθερος (εξακολουθεί να κρατείται στο Μεταγωγών του Πειραιά) ωστόσο δεν ξεχνάει την ΑΕΚ και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω ασχολείται με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αφού μέσω facebook συνομιλεί με Ενωσίτες, τα... χώνει στον Πέτρο Παππά και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση και επαφές απ' ευθείας με την Morgan Stanley για να πάρει την εταιρεία!

Διαβάστε παρακάτω μερικά από όσα έχει γράψει ο Ξενιάδης στη σελίδα του στο facebook.

- «Μας ζήταγαν να δείξουμε τα χρήματα ενώ αυτοί δεν είχαν ουδέποτε την νόμιμη εξουσιοδότηση να δώσουν μετοχές ή ακόμα να κηρύξουν αύξηση μετοχικών κεφαλαίων, δηλαδή δεν είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες, άρα δεν είναι αυτοί που θα πρέπει να μιλάμε».

- «Εμεις ψαχναμε αυτους στην ΠΑΕ για επαφη, καταλαβαμε οτι ασκοπα μιλαμε και διακοψαμε επαφες με αυτην την παε διοτι δεν ειχαν τιποτα αλλο να προσφερουν».

- «Κακως βγηκε το ονομα μου εξω στην δημοσιοτητα, αυτο ηταν ενα επικοινωνιακο παιχνιδι της παρεας , ωστε να με δυσφημισουν και να τραβηξω την προταση μας πισω, ηξερα οτι θα κτυπησουν τα αδυναμα στοιχεια μου αλλα δεν πιστευα οτι θα ειχα τοσο πολεμο απο αεκ .
Πολλα πραγματα δεν εχουν ειπωθει για εμας, για πολλους ευνοητους λογους , πολλοι λενε οτι δεν μπορουμε να σηκωσουμε το φορτιο της αεκ... Κανουν λαθος, βγηκαμε αληθινα και ντομπρα στον κοσμο... Και ειπαμε εδω ειμαστε.... Και αμεσως αρχισε ο πολεμος.... Γιατι?
Γιατι αυτη η εχθρα? για την προβολη? για την καρεκλα?

Εχω ξεκαθαρισει οτι και τα δυο δεν με ενδιαφερουν!!
Δεν μπορεις να λες στον κοσμο οτι 72% των μετοχων ειναι σε νοτια , supporters και αμεσως η τραπεζα να σε διαψευει αμεσα, δεν μπορει να επιβεβαιωνεις οτι εχεις συγκαταθεση για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου και να βγαινει η τραπεζα και να λεει οτι ολες ειναι ακυρες. Ειτε εισαι ανημερωτος και βλακας ειτε εισαι απατεωνας και ψευτης για πονηρους σκοπους , αυτο το αφηνω να το κρινετε εσεις!».

- «Μου λετε να δειξω λεφτα ,συμφωνω και ειπα σημερα το πρωι οτι θα κανουμε επισιμη προταση με αποδειξη κεφαλαιων, δεν προλαβα να το πω και βγηκε η τραπεζα δια μεσου Θανοπουλου και ειπε οχι κουρεμα και ζητα 7 εκ ευρω. Αρα παει το 1,5-2 εκ που ολοι πιστευαμε. Δυο σκεψεις βγαινουν τωρα:
1. Η τραπεζα πουλαει 7 εκ ευρω ΑΛΛΑ θελει σοβαρο
Δηλαδη στελνει μηνυμα: Ξενιαδη φέρε 7 εκατ. ή μην ερθεις. Και εκτος αυτου επιβεβαιωθηκε ο Κος Οικονοπουλος οταν ειπε στον αερα: να υποθηκευτει ο φακελος ψωμιαδη για δανειο.....αρα ουδεποτε θελανε να πουλησουν».

- «Σημερα βγηκε ο μιστερ παππας, αυτος δεν ειναι που μεταβιβασε τις μετοχες του στους supporters???? αρα με ποια ιδιοτητα μιλαει? ας αφησει τις φανφαρες και αυριο να δωσει 3 εκ στους παικτες και να πληρωσει υπαλληλους.
Αλλιως 3 μηνες που ηταν? γιατι βγηκαν τωρα? τι τους ξυπνησε?»

-«Για να τελειωνουμε με αυτα , προταση στη τραπεζα για τις μετοχες και δεν ασχολουμαστε με αμετοχους, αυτο ελειπε να περιμενουμε εγκριση απο αυτους!!!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα