Δεν έχει ιδέα ο Ντέμης

Δεν έχει ιδέα ο Ντέμης

Γιώργος Τσακίρης
Δεν έχει ιδέα ο Ντέμης

bet365

Σενάρια θέλουν τους Ντέμη Νικολαΐδη και Δημήτρη Μελισσανίδη να επαναδραστηριοποιούνται στην ΑΕΚ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν υπάρχει θέμα Ντέμη.

Η κατάσταση στην Ενωση είναι σε οριακό σημείο και φως στο τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει και φαίνεται πως η... απόγνωση που επικρατεί σε όλους όσους ασχολούνται με τον πλανήτη... ΑΕΚ οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρούση στους Ντέμη Νικολαΐδη και Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ υπήρχαν και σενάρια που παρουσίαζαν τον πρώτο ένθερμο υποστηρικτή της πρότασης του Χάρη Οικονομόπουλου που ανέφερε: χρηματοδότηση των πρώην μετόχων και υποψηφίων επενδυτών στην εταιρία ως ταμειακή διευκόλυνση προκειμένου να ξεπεράσει το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή μέχρι να μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ τα χρήματα που αναμένονται, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος βρισκόταν στο εξωτερικό ξεκαθαρίστηκε ότι κανένα από τα παραπάνω σενάρια δεν ανήκουν στην πραγματικότητα! Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχε απολύτως καμία ιδέα για τα περί κρούσης στον ίδιο και τον Μελισσανίδη και ταυτόχρονα είχε απόλυτη άγνοια για την πρόταση του Χάρη Οικονομόπουλου κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι κι ένθερμος υποστηρικτής της.

Επί της ουσίας ο Ντέμης Νικολαΐδης εξακολουθεί να παραμένει σταθερός στην άποψη ότι δεν επιθυμεί και δεν έχει κανένα σκοπό να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της ΑΕΚ και δεν δραστηριοποιείται προς καμία τέτοια κατεύθυνση. Ο ίδιος φέρεται να απορεί για το γεγονός ότι ξαφνικά τις τελευταίες ώρες παρουσιάζουν το όνομά του σε ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και το μέλλον της εταιρίας χωρίς ο ίδιος να έχει καμία απολύτως ενημέρωση, ή έστω την παραμικρή επαφή και επικοινωνία για όσα παραπάνω σενάρια κυκλοφόρησαν.

Άγνοια και από Κανελλόπουλο

Την ίδια ώρα σε ότι αφορά το story της πρότασης του Χάρη Οικονομόπουλου που αναφέραμε παραπάνω και αφορά την χρηματοδότηση της ΠΑΕ από πρώην μετόχους με την μορφή ταμειακής διευκόλυνσης κι επειδή παρουσιαζόταν επίσης θετικός στο ενδεχόμενο εκτός του Ντέμη Νικολαΐδη και ο Τάκης Κανελλόπουλος οι απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr ότι και ο ίδιος δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Άρα και ο «Τιτάνας» δεν δύναται να είναι ένθερμος υποστηρικτής μιας πρότασης για την οποία δεν ενημερώθηκε καν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα