Aγνοια για Ελληνα και Στράτο

Aγνοια για Ελληνα και Στράτο

Gazzetta team
Aγνοια για Ελληνα και Στράτο

bet365

Θωμάς Μαύρος και Βασίλης Τσιάρτας που φέρονται να είναι μαζί με τον Έλληνα υποψήφιο επενδυτή στη ΑΕΚ, διέψευσαν μέσω του gazzetta.gr, οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

Άγνοια δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στα περί στήριξης στον Έλληνα επιχειρηματία που εκπροσωπεί ο Νίκος Στράτος

«Δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να πω κάτι, έχω να μιλήσω οκτώ χρόνια με τον κ.Στράτο», ανέφερε αρχικά στο gazzetta.gr ο θρύλος της Ένωσης για να προσθέσει στη συνέχεια: «Εμένα με απασχολεί να γίνει ότι καλύτερο για την ομάδα. Ότι είναι πιο συμφέρον για την ΑΕΚ να γίνει, είτε είναι Έλληνας είτε ξένος».

Για το αν έχει μιλήσει με τους υπόλοιπους παλαίμαχους της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε: «Πριν δύο μήνες είχαμε συναντηθεί με τους υπόλοιπους και είχαμε κάνει γενικές συζητήσεις χωρίς κάτι συγκεκριμένο. Περισσότερο εκφράσαμε τους προβληματισμούς που είχαμε για ότι συμβαίνει στην ομάδα».

Ο Θωμάς Μαύρος ελπίζει ότι στο τέλος θα βρεθεί κάποια λύση για τον Δικέφαλο: «Το θέμα δεν είμαστε εμείς οι παλαίμαχοι, αλλά να βρεθεί ένας άνθρωπος δυνατός που θα βοηθήσει την ΑΕΚ να γίνει ξανά δυνατή και να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Τσιάρτας: «Όταν έρθει η ώρα θα πούμε περισσότερα»

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τσιάρτας επίσης διέψευσε τις όποιες φήμες περί στήριξης στον υποψήφιο Έλληνα επιχειρηματία που επιθυμεί να αποκτήσει την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος ανέφερε στο gazzetta.gr: «Δεν έχω εκφράσει καμία στήριξη για κανέναν».

Σε ερώτηση για τις γενικότερες κινήσεις της ΠΑΕ για την εύρεση επενδυτή στο Ντουμπάι ο άλλοτε άσος της Σεβίλλης δήλωσε: «Μην με βάλετε να σχολιάσω τις κινήσεις του Σταύρου Αδαμίδη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα».

Τέλος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Βασίλης Τσιάρτας εμφανίστηκε αινιγματικός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν θα έρθει η ώρα θα πούμε περισσότερα»

Στη συνέχεια ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε και στον Novasportfm για:

-το πώς προσέγγισαν τον ίδιο κι άλλους παλαιμάχους της ΑΕΚ: «Εδώ και κάποιους μήνες είχε γίνει μια προσπάθεια να είμαστε σε ετοιμότητα και από τη στιγμή που θα προέκυπτε μία σοβαρή προοπτική να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να βγει από την περιπέτεια που περνά εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ήταν το στόρι των προηγούμενων μηνών, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ασχέτως αν έγιναν κάποιες σκέψεις από ορισμένους που έδειχναν ένα ισχνό ενδιαφέρον».

-τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα βοηθήσει στη νέα προσπάθεια: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα, με πλήρη διαφάνεια και αλήθειες απέναντι στον κόσμο, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια. Υπό σοβαρές προϋποθέσεις και μόνο αν υπάρχει η προοπτική, θα βοηθήσουμε. Ασπάζομαι τις δηλώσεις του Θωμά Μαύρου, που είχε πει ότι αν προκύψει κάτι που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, θα συνδράμει. Αυτή η προσπάθεια χωρίς στήριξη από τον κόσμο και κάποιων ανθρώπων δεν μπορεί να προχωρήσει».

-την αξιοποίηση των παλαιμάχων από το νέο επενδυτή: «Εγώ ξεκαθάρισα και στον κ. Στράτο, αλλά θέλω να το κάνω και δημόσια, ότι δεν μιλάμε για χρησιμοποίηση. Μιλάμε για αξιοποίηση, όχι εκμετάλλευση. Οι λέξεις παίζουν μεγάλο ρόλο. Και οι πέντε δεν έχουμε ανάγκη τη δημοσιότητα, δεν είμαστε άτομα που θέλουμε να καούμε για οποιονδήποτε τρόπο».

-την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή: «Ο κ. Στράτος δεν μας έχει πει όνομα, αν και τον πίεσα τρεις φορές. Μου είπε ‘σε παρακαλώ, δεν μπορώ να πω όνομα, έχω δεσμευτεί’. Αλλά κι αν μου το έλεγε, δεν θα μπορούσα να σας το πω από τη στιγμή που ο ίδιος ενδιαφερόμενος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί».

-τις εκτιμήσεις του για την έκβαση της υπόθεσης: «Αυτό που εμφανίστηκε τώρα, έχει προκύψει εδώ κι ένα δίμηνο. Πώς μπορεί να εξελιχθεί, δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτή τη στιγμή όσον αφορά στις εξελίξεις δεν είμαι τόσο ενήμερος. Από όσα μαθαίνω όμως, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα