Φεύγει με μεταγραφή που τον... πληρώνει!

Φεύγει με μεταγραφή που τον... πληρώνει!

Γιώργος Τσακίρης
Φεύγει με μεταγραφή που τον... πληρώνει!

bet365

Αντίστροφα μετράει για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο Έλληνας μέσος αλλάζει φανέλα τον Ιανουάριο με μεταγραφή που θα τον... πληρώσει.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστό ότι αποχωρεί τον Ιανουάριο με μεταγραφή που θα τον... πληρώσει. Τα δεδομένα στην περίπτωση του αρχηγού της εθνικής Ελπίδων είναι γνωστά. Ο Γκέντσογλου συνοδεία του μάνατζέρ του είχε συναντηθεί με την διοίκηση της ΑΕΚ όπου είχε ζητήσει να πληρωθεί τα οφειλόμενα ώστε να μην καταθέσει προσφυγή.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το deal για τον Γκέντσογλου είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί και όπως φαίνεται προφανώς υπήρχε ήδη κάτι στα σκαριά εκ μέρους του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή πριν το ραντεβού με την Ένωση, από την στιγμή που ο νεαρός άσος δεν βρήκε στην ΑΕΚ την αγωνιστική του Ιθάκη.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 2.20 στην bwin.com

Από την συμφωνία αυτή άλλωστε αναμένεται να πληρωθεί ο Έλληνας μέσος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το που ολοκληρωθεί η συμφωνία το ποσό της μεταγραφής που ήταν να πάει στην ΑΕΚ θα περάσει στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα