Όταν οι άνδρες κάνουν φυσικό lifting

Όταν οι άνδρες κάνουν φυσικό lifting

Ξεχάστε βελόνες, ενέσιμα υλικά, χειρουργικές επεμβάσεις και ράμματα.

Όταν οι άνδρες κάνουν φυσικό lifting

Μπορείτε εύκολα –και το σημαντικότερο– γρήγορα να ανανεώσετε το πρόσωπό σας με μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία που εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπέρηχων.

Η χαλάρωση του δέρματος, οι σακούλες κάτω από τα μάτια  και οι ρυτίδες στο πρόσωπο απαλύνονται χωρίς κανείς να καταλάβει πως οφείλεται στη μαγική λέξη που λέγεται Ultherapy.

Είναι η μόνη, μη επεμβατική θεραπεία για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρµατος εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό FDA για την ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου, ματιών και λαιμού  με μία μόνο συνεδρία.

Η ιατρική ομάδα του MC Medical Center μας εξηγεί τι ακριβώς είναι το μη χειρουργικό lifting που προσφέρει το Ultherapy.

Η διαδικασία

Πρόκειται για µία νέα και πρωτοποριακή θεραπεία που λειτουργεί µε τη δύναμη των υπερήχων για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης.

Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία αυτή:

Ο γιατρός «βλέπει» κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρµατος και των µυών και «στοχεύει» στα βαθύτερα στρώµατα που στηρίζουν την επιδερµίδα από µέσα προς τα έξω, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τις ανώτερες στιβάδες.

Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Ultherapy, επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος. Η ενέργεια στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και το γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που "τεντώνεται" σε ένα χειρουργικό face-lift.

H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting. Με ένα δεύτερο πέρασμα, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Άµεσα αποτελέσµατα

Είναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Η περιοχή των ματιών ανανεώνεται ριζικά, και το καλύτερο είναι πως το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό.

Μετά από μια θεραπεία Ultherapy η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μια ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει το επιθυμητό lifting και την τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επομένους 2-3 μήνες μετά την θεραπεία.

Μία μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Σε έντονες περιπτώσεις χαλάρωσης μπορείτε να την επαναλάβετε μετά από 3-6 μήνες.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό, χωρίς τοξίνες ή πρόσθετα, παρά μόνο με τη δύναμη του υπέρηχου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν κλινική αξιολόγηση καλέστε στο τηλ. 211 10 88 444.

Best of internet