Novagea: Χυμοσοφία…όπως Ελλάδα

Gazzetta team
Novagea: Χυμοσοφία…όπως Ελλάδα

bet365

Το νέο κατάστημα Novagea στην Πλατεία Συντάγματος άνοιξε, για χυμούς με υψηλή θρεπτική αξία, ειδικά για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, για να φρενάρουν τα προβλήματα από το κάπνισμα, για όσους αθλούνται πολύ, για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβήτη, ή χοληστερόλης. Αλλά και ροφήματα για αντιγήρανση, ή τόνωση του νευρικού συστήματος.

Γεύσεις και αρώματα που γνωρίζουμε καλά κατά βάθος, αλλά τα στερούμαστε, επειδή δεν έχουμε το χρόνο να τα βάλουμε στην καθημερινή διατροφή μας. Φρούτα, λαχανικά, super foods, βότανα και ξηροί καρποί. Τίποτα κρυφό, τίποτα τεχνητό. Αυτή είναι η συνταγή του juice bar novagea, που ήρθε στο Σύνταγμα για να γίνει η καλή συνήθεια των ανθρώπων που κινούνται συνήθως βιαστικοί και αγχωμένοι στο κέντρο της πόλης. Φυσικοί χυμοί, λοιπόν, αλλά πώς; Σε συνδυασμούς που βγάζουν καταπληκτικές γεύσεις, αλλά και προσφέρουν το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα για τον οργανισμό. Χυμοί με υψηλή θρεπτική αξία, που μελέτησε ο Γιώργος Μουλίνος – διδάκτων αθληϊατρικής και super hero της διατροφής για τους μεγάλους Έλληνες αθλητές. Στα novagea θα πιείτε χυμούς με υψηλή θρεπτική αξία, ειδικά για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, για να φρενάρουν τα προβλήματα από το κάπνισμα, για όσους αθλούνται πολύ, για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβήτη, ή χοληστερόλης. Αλλά και ροφήματα για αντιγήρανση, ή τόνωση του νευρικού συστήματος. Και πολλούς άλλους… Κάθε ένας έχει τα μυστικά του και την επιστημονική βάση που του αντιστοιχεί. Σε συνδυασμούς από φρούτα, ή λαχανικά, ή ανάμεικτους, αλλά και σε smoothies.
Τί σημαίνει «χυμοσοφία»;
Φρούτα και Λαχανικά στην εποχή τους, που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς, ώστε να βοηθάμε την υγεία αλλά και την οικονομία μας.
Αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανακύκλωση για τα γυάλινα βάζα όπου σερβίρονται αποκλειστικά οι χυμοί (για να μην καταστρέφονται οι βιταμίνες), κομποστοποίηση για το υλικό που απομένει στους αποχυμωτές και βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης.
Μαγικές σαλάτες και σάντουιτς που ετοιμάζονται μπροστά σας, ενώ σύντομα έρχονται και σούπες για υψηλά γαστρονομικά γούστα το χειμώνα. Σοκολάτα με βάση την υψηλή ποιότητα της Valrhona, «άλλες» μπάρες και energy bowls με ελληνικό γιαούρτι, μέλι, ταχίνι, μαστίχα και δυόσμο. Και φυσικά, εξαιρετικός καφές για όσους δεν θέλουν να τον αποχωριστούν.
Θα βρείτε το νέο κατάστημα novagea στην Πλατεία Συντάγματος, ακριβώς μπροστά στο τέρμα του Τραμ, με θέα στον Εθνικό Κήπο και στη Βουλή. Πολύ σύντομα και με εσωτερική σκάλα που θα οδηγεί σε ένα lounge – έκπληξη. Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί στην Πλάκα, Βάκχου & Βύρωνος 6.

 

Τελευταία Νέα