Εσύ ακόμη… ξυρίζεσαι;

Gazzetta team
Εσύ ακόμη… ξυρίζεσαι;

bet365

Γιατί οι άνδρες σήμερα προτιμούν την αποτρίχωση laser.

Οι άνδρες προτιμούν την αποτρίχωση laser για πολλούς λόγους, αλλά ο κυριότερος είναι ένας: να εξαλείψουν μόνιμα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

ΟΙ αθλητές θέλουν να αφαιρέσουν τις τρίχες διότι τους επιβραδύνουν και τους εμποδίζουν από την καλύτερη δυνατή απόδοση που θα μπορούσαν να έχουν. Οι περισσότεροι ποδηλάτες, κολυμβητές και όσοι ασχολούνται με το body building είναι μερικοί μόνο από αυτούς που κάνουν αποτρίχωση laser για να αποφύγουν το καθημερινό ξύρισμα ή περιστασιακό κερί.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η αυτοπεποίθηση. Η έντονη τριχοφυΐα προκαλεί ανασφάλεια στον άνδρα για την εμφάνισή τους, ενώ ένα καθαρό, βελούδινο δέρμα στην πλάτη και στους ώμους προσθέτει σιγουριά και αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

Το δίλημμα της τρίχας λοιπόν: Να συνεχίζετε να ξυρίζεστε σχεδόν καθημερινά, να αμελείτε περιοχές που σας ενοχλούν αλλά είναι δύσκολο να τις φτάσετε χωρίς χέρι βοηθείας όπως η πλάτη, να κάνετε κερί στο στήθος ή… να έχετε μια απαλή επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες, χωρίς ερεθισμούς, χωρίς τρίχες που γυρνάνε μέσα προκαλώντας θυλακίτιδα;

Μια είναι η απάντηση: αποτρίχωση με laser.

Οι περισσότεροι άνδρες αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο το «δάσος» στο στήθος, μειώνοντας αν όχι εξαλείφοντας όλες τις τρίχες. Ναι, καλά διαβάσατε, μπορείτε να αφήσετε ένα μέρος τριχών, αν δεν σας αρέσει το απόλυτα άτριχο στήθος, όμως το πιο πιθανό είναι πως μόλις αρχίσετε να βλέπετε το καθαρό, απαλό δέρμα να θελήσετε να το έχετε σε όλο σας το σώμα.

Παλεύετε με έντονη τριχοφυΐα στους ώμους, μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών; Εκτός από την επιπλέον εφίδρωση που σε κανέναν δεν αρέσει, η εμφάνισή σας θα είναι πιο ελκυστική στις γυναίκες αν έχετε αφαιρέσει τις τρίχες. Η αποτρίχωση laser αντιμετωπίζει το πρόβλημα σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος και του προσώπου γρήγορα και αποτελεσματικά. Ξεχάστε ξυράφια, ξυριστικές μηχανές και για πιο τολμηρούς το κερί. Ξεχάστε χρονοβόρες διαδικασίες, μακροπρόθεσμα ακριβές διότι θέλουν συχνές επαναλήψεις, και έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα: άγριο δέρμα, γρήγορη επανεμφάνιση των τριχών και συχνές μολύνσεις – σε αντίθεση με τη μόνιμη και σίγουρη λύση του laser.

Η αποτρίχωση με laser είναι απολύτως ακριβής, ασφαλής και γρήγορη μέθοδος. Το Laser στοχεύει τον θύλακα της τρίχας και αφήνει τον περιβάλλοντα ιστό ανέπαφο. Αυτό σημαίνει πως δεν προκαλούνται ερεθισμοί και η τρίχα εξαλείφεται από τη ρίζα της. Κάθε παλμός του laser χρειάζεται λιγότερο από δευτερόλεπτο για να στοχεύσει σε κάθε θύλακα, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο της κάθε θεραπείας. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την περιοχή που αποτριχώνεται: άλλο χρόνο απαιτεί η πλάτη και άλλο όλο το σώμα. Μετά από κατά μέσο όρο 4 με 6 επισκέψεις, η τριχοφυΐα έχει εξαφανιστεί.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν πως η πλειοψηφία των ανδρών λέει όχι στις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης και αποζητά μια πιο μόνιμη λύση: αποτρίχωση laser.

Να έχετε υπόψη σας πως αν επιλέξετε την laser αποτρίχωση, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί τόσο από τον τόνο του δέρματός σας όσο και από το χρώμα της τρίχας. Για αυτό, πριν ξεκινήσετε τον κύκλο των συνεδριών, στο MC Medical Center πρώτα γίνεται μια ιατρική αξιολόγηση και εκτίμηση για να οριστεί το κατάλληλο πλάνο συνεδριών και αντίστοιχα να αποφασιστεί αν είστε ο κατάλληλος υποψήφιος. Ο ιδανικός συνδυασμός για άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα είναι ανοιχτόχρωμο δέρμα και σκουρόχρωμες τρίχες.

Για να λύσετε όλες σας τις απορίες, να δείτε ακριβώς τι κοστίζει και να καταλάβετε τι σημαίνει αποτρίχωση laser, καλέστε στο 211 1088444. Το ιατρικό κέντρο MC Medical Center διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα αποτρίχωσης για άνδρες υπό την επίβλεψη δερματολόγου, και χρησιμοποιεί laser Αλεξανδρίτη τέταρτης γενιάς. Είναι ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας και το μοναδικό που καλύπτει ιδανικά όλο το φάσμα των μεσογειακών τύπων δέρματος.

Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό: Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί ιατρική πράξη και έχει τις υψηλότερες προδιαγραφές για ασφάλεια, ταχύτητα και αποτέλεσμα με την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

 

Τελευταία Νέα