Ένα χτύπημα golf μεταξύ δύο Ηπείρων

Gazzetta team
Ένα χτύπημα golf μεταξύ δύο Ηπείρων

bet365

Η Turkish Airlines γιορτάζει την έναρξη του Turkish Airlines World Golf Cup της Istanbul με έναν χτύπημα golf από την Ευρώπη στην Ασία.

Η Turkish Airlines, η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για έκτη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα επιβατών Skytrax, παρουσιάζει την 4η διοργάνωση του Turkish Airlines World Golf Cup, του διάσημου ερασιτεχνικό τουρνουά γκολφ σε όλο τον κόσμο. Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ερασιτεχνικού γκολφ, στο οποίο θα συμμετέχουν οι νικητές των προκριματικών αγώνων από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η τελετή έναρξης του τουρνουά στην Istanbul διοργανώθηκε το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου, στo νησάκι Γαλατασαράι -γνωστό και ως Suada-, ένα μικρό νησί που βρίσκεται βόρεια της Γέφυρας του Βοσπόρου, σύμβολο της Istanbul και φυσικό σταυροδρόμι διαφορετικών πολιτισμών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έναρξης, ερασιτέχνες παίκτες από όλο τον κόσμο προσκλήθηκαν να χτυπήσουν συμβολικά μια μπάλα του γκολφ από τη μία ήπειρο στην άλλη με στόχο μια τρύπα τοποθετημένη πάνω στο νερό. Ο συμμετέχων ο οποίος σκόραρε στα 70 μέτρα είχε την ευκαιρία να κερδίσει δύο εισιτήρια business class της Turkish Airlines για προορισμό της επιλογής του προς όλο τον κόσμο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του TAWGC 2016 προσφέρεται μια φανταστική ευκαιρία να ανακαλύψουν την όμορφη πόλη της Istanbul, όπου η Turkish Airlines διαθέτει πολυτελές lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ατατούρκ, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την παραδοσιακή τουρκική φιλοξενία χάρη στις μοναδικές εγκαταστάσεις και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προφέρει.

Επιπλέον, ο νικητής του τουρνουά της Istanbul -που πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο Kemer Golf Country Club -θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο Turkish Airlines World Golf Final στην Αττάλεια 31 Οκτώβριου - 1 Νοεμβρίου, όπου ο επί δεκατέσσερις φορές μεγάλος πρωταθλητής ο Tiger Woods έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί μαζί με τους 70 κορυφαίους παίκτες στο Race to Dubai, για να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 7 εκατ. Δολαρίων.

Ο Μεγάλος Τελικός θα φιλοξενηθεί στο πολυτελές Titanic Deluxe Belek στο τέλος του Οκτωβρίου 2016, και θα περιλαμβάνει τουρνουά δύο γύρων τα οποία θα λάβουν χώρα στο πρόσφατα ανακαινισμένο Titanic Golf Club, μια πολλά υποσχόμενη έκταση –σχεδιασμένου γηπέδου, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στην αστραφτερή Μεσόγειο.

Με 291 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, η Turkish Airlines δεσμεύεται να παρέχει πάντα στους επιβάτες της εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες, στις αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και στις πτήσεις κάθε ημέρας.

Σχετικά με την Turkish Airlines

Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 335 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 291 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 242 διεθνείς και 49 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2016, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για όγδοη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία "Best Economy Catering Service" το 2010, "Best Business Catering Service" το 2013 και "Best Business Catering Service" το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία "World’s Best Business Class Dining Lounge" και " Best Business Class On-Board Catering”" στηv έρευνα της Skytrax το 2016. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines μπορείτε να βρείτε στο www.turkishairlines.com καθώς και στα social media Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin και στο Instagram.

Σχετικά με το StarAlliance

Το δίκτυο StarAlliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη διεθνής αεροπορική συμμαχία για να προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και ομοιογενείς υπηρεσίες στους ταξιδιώτες, ανά τον κόσμο. Η αποδοχή της από την αγορά έχει αναγνωριστεί από πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων “Air Transport World Market Leadership” και “Best Airline Alliance”, από το Business Traveller Magazine αλλά και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες μέλη είναι οι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει σήμερα πάνω από 18.500 καθημερινές πτήσεις σε 1.330 αεροδρόμια και 192 χώρες.

 

Τελευταία Νέα