5 λόγοι που οι αθλητές επιλέγουν την Amstel Free (pics)

Gazzetta team
5 λόγοι που οι αθλητές επιλέγουν την Amstel Free (pics)

bet365

Ποιος είπε ότι η μπύρα είναι μόνο για τις στιγμές που αράζεις στον καναπέ λίγο πριν τη σέντρα;

Η μπύρα συνδέεται συχνά με συγκεκριμένες περιστάσεις. Μια βόλτα με φίλους στην πλατεία, μια γουλιά μετά το απίστευτο γκολ που βλέπεις στην τηλεόραση, δυο κουτάκια στο χέρι πριν τη συναυλία... Οι εποχές όμως αλλάζουν. Πλέον δεν χρειάζεται να ανήκεις στους οργανωμένους οπαδούς που έχουν διαρκείας σε γνωστή θύρα ή να είσαι ντράμερ σε αγαπημένο συγκρότημα για να κυκλοφορείς με ένα κουτάκι Amstel στο χέρι.

Τώρα μπορείς να είσαι και αθλητής.

Και όχι αθλητής του τύπου «ναι τρέχω κι εγώ δυο φορές τον μήνα», αθλητής του τύπου «έχω πάει Ολυμπιακούς και έχω του κόσμου τις διακρίσεις».

Γιατί; Γιατί πολύ απλά σήμερα υπάρχει η Amstel Free. Η μπύρα που δεν έχει αλκοόλ, επιμένει στις χαμηλές θερμίδες και έχει γεμάτη γεύση.

Το παράδειγμα το δίνουν οι πρωταθλητές.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας των σπριντ του στίβου (100 και 200 μ.), η Βούλα Παπαχρήστου του τριπλούν, ο Χρήστος Βολικάκης της ποδηλασίας και η Κρίστελ Βουρνά της κολύμβησης είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία ονόματα που έχουν δείξει ότι μπορεί να είναι τέρατα αυτοσυγκέντρωσης στον αγώνα, αλλά στην παρέα ξέρουν καλά και να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Εμείς βρήκαμε τους 5 λόγους που οι αθλητές (Ολυμπιονίκες ή ερασιτέχνες) επιλέγουν την Amstel Free με κλειστά μάτια!

Το αυτονόητο

Μια μπύρα με μόλις 25 θερμίδες ανά 100 ml είναι η καλύτερη επιλογή για έναν αθλητή που θέλει να διατηρήσει τους κοιλιακούς του (ή να τους φτιάξει στη δική μας περίπτωση). Φαντάσου δηλαδή ότι από εδώ και στο εξής μπορείς να προπονείσαι και μετά να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μπύρα χωρίς τύψεις και χωρίς να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Τέλειο;

Το διαφορετικό στοιχείο

Amstel Free με 0,0% αλκοόλ. Δηλαδή χωρίς αλκοόλ. Όπως και να το κάνουμε, λοιπόν, το να είσαι αθλητής και να αράζεις με τη φόρμα σου μετά την προπόνηση στην κερκίδα κρατώντας το αγαπημένο σου κουτάκι ανά χείρας φέρνει έναν άλλο αέρα στο στάδιο – ή και στο γυμναστήριο. Αυτή η μπύρα έχει ήδη γίνει η σημαία του τύπου που ναι ξέρει από γυμναστική, αλλά ξέρει να τρώει και τη ζωή με το κουτάλι. Ή να την πίνει στο κουτάκι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η συνταγή

Η δροσιστική γεύση είναι αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού από βύνες κριθαριού και σιταριού. Γιατί δηλαδή να πρέπει να πίνεις ισοτονικά στην αποθεραπεία σου, ενώ μπορείς να ξεδιψάς με τη γεύση που ζηλεύουν όλοι;

Το ρεκόρ

Η μπύρα, όπως ξεκαθαρίσαμε, κατεξοχήν συνοδεύει τα αγαπημένα αθλητικά γεγονότα (στον καναπέ ή στην εξέδρα). Γιατί να μην έχει λοιπόν και στόφα πρωταθλητή; Η Amstel Free βάζει τον πήχη ψηλά και επιτρέπει στους πάντες να την καταναλώσουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αν το κάνει η Κρίστελ Βουρνά με τόσο στυλ πριν σπάσει τα χρονόμετρα, τότε σίγουρα μπορείς κι εσύ!

Το όνομα

Και μόνο που φιλοξενεί τη λέξη Free στο κουτάκι, ένας αθλητής μπορεί να πειστεί. Γιατί τι ζητάς από το ποτό σου μετά από μια κουραστική προπόνηση ή μια δύσκολη μέρα; Να σου προσφέρει λίγες στιγμές ελευθερίας και να σε ξεδιψάσει.

Το παρακάναμε; Καλά, δοκίμασε και μας λες.

 

Τελευταία Νέα