Αυτός ο μήνας έχει... τρέξιμο!

Gazzetta team
Αυτός ο μήνας έχει... τρέξιμο!

bet365

Συμμετέχουμε στις μεγάλες δρομικές διοργανώσεις του Οκτωβρίου και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τρέχει στο πλευρό μας.

Τι έχουμε κανονίσει να κάνουμε τον Οκτώβριο; Να τρέξουμε και να διαγωνιστούμε σε δρομικές συναντήσεις ανά την Ελλάδα, οι οποίες θα μας χαρίσουν την ευεξία που χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε ευχάριστα τον χειμώνα.

Και επειδή αυτόν τον μήνα θα συναντηθούμε πολλές φορές στη γραμμή της εκκίνησης, σας παρουσιάζουμε συγκεντρωτικά τα σημαντικότερα δρομικά γεγονότα του μήνα για να μπουν στο πρόγραμμα και να είμαστε όλοι εκεί –είτε ως τολμηροί δρομείς είτε ως υποστηρικτές αυτών.

Πρώτη στάση για όλους είναι φυσικά το Spetses Mini Marathon!

Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά δρώμενα εκτός αστικού κέντρου, που πραγματοποιείται για 6η χρονιά.

Το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου στις Σπέτσες, οι δρομείς θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διαγωνιζόμενοι σε ένα μοναδικό σκηνικό.Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μαζί με τη δυναμική AVRA Running Team, θα είναι φυσικά εκεί, απαραίτητος σύμμαχος ενυδάτωσης έως τον τερματισμό.

Πέρυσι, περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών από 27 διαφορετικές χώρες, βρέθηκαν στις Σπέτσες για να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Spetses Mini Marathon, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό event! Τις μέρες διεξαγωγής των αγωνισμάτων, οι τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις προσφέρουν ειδικές τιμές και προσφορές για τους αθλητές, στηρίζοντας τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Όσοι το συνδυάσουμε με μια σύντομη απόδραση, θα περάσουμε σίγουρα αξέχαστα!

Από την άλλη, στη Βόρεια Ελλάδα τα χιλιόμετρα συνεχίζονται με έναν ακόμα μεγάλο αγώνα δρόμου.

Τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης είναι ήδη στην 5η χρονιά διεξαγωγής του και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 21.500 δρομείς! Το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσουν από κόσμο και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡA θα δώσει και εδώ το παρών. Μαζί με την AVRA Running Team, θα αναζωογονήσει τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Δίνουμε ραντεβού για την εκκίνηση του μεγαλύτερου νυχτερινού πάρτι δρόμου της περιοχής, με τη δύση του ηλίου στις 18:45 για τα 21,1 χλμ. και στις 21:15 για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ.

Την επόμενη μέρα, στις 9 Οκτωβρίου, ταξιδεύουμε νότια.

Ο 6ος και τελευταίος αγώνας της σειράς Run Greece θα λάβει χώρα στην Πάτρα!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που υποστηρίζει σταθερά τις δράσεις του ΣΕΓΑΣ, θα είναι αυτήν τη χρονιά χορηγός της διοργάνωσης Run Greece Patras, στηρίζοντας εκτός από το θεσμό και την τοπική κοινωνία.

Άλλωστε, η Αχαΐα είναι η πατρίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, το οποίο προέρχεται από τα Αχαϊκά βουνά. Η μονάδα παραγωγής του στο Αίγιο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της περιοχής, συμβάλλοντας καθημερινά στην οικονομική και κοινωνική της ανάπτυξη.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην βρεθεί στο «σπίτι» του. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η AVRA Running Team θα εμψυχώσουν τους δρομείς των 5 και 10 χλμ. του Run Greece Patras και θα τους «δροσίζουν» στον αγώνα τους να φτάσουν στο τέρμα.

Ο Οκτώβριος ξεκινά γεμάτος ενέργεια για τους φαν του τρεξίματος, που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους σε όλη τη χώρα, με σταθερό σύμμαχό του το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Θα σας συναντήσουμε, λοιπόν, στους αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου με στόχο να κόψουμε το νήμα νικητές.

 

Τελευταία Νέα