Τι είναι τo Brotox;

Gazzetta team
Τι είναι τo Brotox;

bet365

Οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους και οι περισσότεροι άντρες ψάχνουν τη λύση.

Οι γυναίκες μπορεί να δηλώνουν με μεγαλύτερη ευκολία ότι θέλουν να παραμείνουν για πάντα νέες, όμως τα τελευταία χρόνια και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Αμερικανικής Κοσμητικής Δερματολογίας, ο αριθμός των ανδρών που κάνουν ενέσεις Botox ή BROtox - από την ένωση της λέξης Bro που υποδηλώνει τον άνδρα και της λέξης Botox - έχει αυξηθεί κατά 300% την τελευταία δεκαετία.

Και αυτό γιατί πολύ απλά, η βοτουλινική τοξίνη, σε ενέσιμη φόρμουλα, παραλύει παροδικά τους μύες χωρίς κανένα κίνδυνο και χωρίς επέμβαση, με αποτέλεσμα να εμποδίζει το πρόσωπο να κάνει τις έντονες γραμμές χαμόγελου, το πόδι της χήνας στα πλαϊνά των ματιών, τις ρυτίδες στο μέτωπο και βέβαια το «11» που εμφανίζεται μεταξύ των φρυδιών.

Οι μύες του προσώπου χαλαρώνουν και ελαχιστοποιούνται οι γραμμές και οι ρυτίδες.

«Οι άνδρες που μας επισκέπτονται είναι πολύ πιο άνετοι και έτοιμοι να λάβουν προληπτικά μέτρα για να διατηρήσουν τη νεότητά τους προτού οι ρυτίδες αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους», δηλώνει ο δερματολόγος του MC Medical Center Δρ. Δημήτριος Καραφουλίδης. «‘Οσοι άνδρες έχουν δοκιμάσει το Botox έχουν καλύτερη εμφάνιση, αισθάνονται καλύτερα, και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς, επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν υπάρχει το στίγμα και το ταμπού που παλαιότερα συνδεόταν με τις κοσμητικές θεραπείες στους άνδρες. Αν κάποιος θέλει να νιώθει και να δείχνει ωραιότερος, αυτό δεν είναι πια κατακριτέο από την κοινωνία».

Τι είναι αυτό που ευθύνεται για αυτή τη μεγάλη μεταστροφή;

Ο καλλωπισμός των ανδρών έχει απενοχοποιηθεί δημοσίως, με άνδρες ηθοποιούς όπως ο Tom Cruise αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο David Beckham να παραδέχονται πως τους αρέσει να προσέχουν την εμφάνισή τους. Η τάση metrosexual σημαίνει ακριβώς αυτό: άνδρες που θέλουν να είναι κομψοί και όμορφοι, χωρίς αυτό να υποδηλώνει πως χάνουν τον ανδρισμό τους.

Κατά δεύτερο λόγο, οι άνδρες αισθάνονται μια πίεση να διατηρήσουν μια ελκυστική, νεανική εμφάνιση στον επαγγελματικό στίβο. Εφόδιο για την εξέλιξη στην καριέρα είναι η νεότητα; Και όμως, ως ένα βαθμό είναι. Ένας νεότερος άνδρας αλλά και γυναίκα έχει καλύτερη αντιμετώπιση στο σκληρό ανταγωνιστικό πεδίο της εργασίας.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να δοκιμάσετε το Brotox – άλλωστε κανείς μας δεν γίνεται νεότερος όσο περνάνε τα χρόνια – ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές:

Επιλέξτε ένα ιατρικό κέντρο με εμπειρία σε κοσμητικές θεραπείες σε άνδρες, διότι οι ενέσιμες θεραπείες έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα σε άνδρες από ότι σε γυναίκες, άρα ο ιατρός πρέπει να έχει εμπειρία. Η μυϊκή μάζα, η ποιότητα του δέρματος, οι ορμόνες και η τριχοφυΐα είναι διαφορετικές στους άνδρες, για αυτό και συνήθως απαιτείται μεγαλύτερη δόση Botox από εκείνη των γυναικών.

Στο ιατρικό κέντρο MC Medical Center περίπου 40% των πελατών είναι άνδρες. Εκτός από τις κοσμητικές θεραπείες προσώπου, εξαιρετικά δημοφιλείς θεραπείες σώματος είναι η laser αποτρίχωση και το CoolSculpting.

Συζητήστε αναλυτικά με τον ιατρό ακριβώς τι περιμένετε και τι θέλετε. Αν δεν είστε σίγουρος ποιο σημείο σας ενοχλεί περισσότερο, αφήστε τον ιατρό να σας κατευθύνει.

Στόχος είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα, για αυτό και είναι ωραίο να μείνουν κάποιες ρυτίδες έκφρασης, ενώ να απαλύνουν οι πιο έντονες και βαθιές ρυτίδες π.χ. στο μέτωπο.

Αν έχετε διαβάσει ως εδώ, τότε είστε μόλις ένα βήμα μακριά από τη νέα, όμορφη εμφάνισή σας!

Κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν ιατρική αξιολόγηση στο MC Medical Center καλώντας στο 211 1088 444.

 

Τελευταία Νέα