Τα best goal της Nissan... επέστρεψαν!

Gazzetta team
Τα best goal της Nissan... επέστρεψαν!

bet365

Champions League χωρίς γκολάρες γίνεται; Όχι βέβαια... Γκολάρες χωρίς Nissan Best Goal γίνεται; Η απάντηση είναι και πάλι όχι... Η κάλπη άνοιξε και σε περιμένει να ψηφίσεις και να κερδίσεις!

Tο καλοκαίρι έφυγε, αλλά ποιος νοιάζεται αφού έχει φτάσει η ώρα για τη μεγάλη γιορτή της μπάλας; Η απόλυτη διοργάνωση των αστέρων! Το λαμπερό Τσάμπιονς Λιγκ που μας καθηλώνει Τρίτη και Τετάρτη και μας δίνει την δυνατότητα να θαυμάσουμε τα μεγαλύτερα ονόματα του πλανήτη! Ο Μέσι, ο Κριστιάνο, ο Νεϊμάρ, ο Μίλερ, ο Ιγουαίν, ο Αγουέρο, ο Μπουφόν, ο Μπέιλ, ο Νόιερ, ο Ντε Μπρόινε, ο Μαχρέζ και δεκάδες άλλοι.

Από το απόλυτο πάρτι της μπάλας δεν λείπει κανείς. Πώς θα μπορούσε να λείψει η Nissan! Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τα εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν! Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση...

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα βρίσκεσαι στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζεις αυτό που εσύ θεωρείς best goal!

Για την τρέχουσα εβδομάδα και την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο για το γκολ της Ρεάλ κόντρα στη Σπόρτινγκ, σε Λιονέλ Μέσι για την... 7άρα της Μπάρτσα επί της Σέλτικ, στον Σαούλ της Ατλέτικο για το γκολ που έβαλε στην Αϊντχόβεν, στον Μαχρέζ της Λέστερ που οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπριζ και στον Σίλβα για την μεγάλη νίκη της Μονακό στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ! Μην χάνεις χρόνο. Η κάλπη άνοιξε και σε περιμένει!

 

Τελευταία Νέα