Χορηγία Actipatch® στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Χορηγία Actipatch® στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Η Maralko, αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος του Actipatch ®, κατόπιν συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε χθες,14.09.2016, στη χορήγηση συνολικά 80 συσκευών της σειράς Actipatch ®, για υποστήριξη των αθλητών της επαγγελματικής ομάδας καθώς και της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ, τόσο κατά την προετοιμασία τους πριν από τους αγώνες, όσο και για την αποκατάστασή τους. 

Χορηγία Actipatch® στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Το Actipatch ® αποτελεί μία καινοτόμο ατομική συσκευή για την καταπολέμηση του πόνου και της φλεγμονής καθώς και για την επούλωση των τραυμάτων και την μετεγχειρητική αποκατάσταση.

Η λειτουργία της στηρίζεται στη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών, οι οποίοι ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό του τραυματισμένου ιστού, επιταχύνοντας ιδιαίτερα τη διαδικασία της επούλωσής του, μειώνοντας έτσι τον πόνο και τη φλεγμονή.

Το Actipatch ® δεν περιέχει φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες, ενώ έχει αποδειχθεί κλινικά πως υπερτερεί άλλων θεραπευτικών μεθόδων.

Η συσκευή κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και έχει πιστοποίηση από τον FDA και την αντίστοιχη γνωστοποίηση στον ΕΟΦ.

Στην actipatch.gr, μπορεί κανείς να ενημερωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για τις συσκευές όσο και για την τεχνολογία τους

Best of internet