Η δύναμη για ζωή μας πηγαίνει μπροστά!

Gazzetta team
Η δύναμη για ζωή μας πηγαίνει μπροστά!

bet365

Η Mastercard στηρίζει το 8ο Greece Race for the Cure.

Η Mastercard, αγκαλιάζοντας έναν θεσμό ανεκτίμητης αξίας, στηρίζει φέτος τον 8ο Ετήσιο Αγώνα Greece Race for the Cure 2016, δίνοντας ακόμα περισσότερους λόγους σε όλους, να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή την ξεχωριστή μέρα, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η Mastercard συμμετέχει ως Μεγάλος Χορηγός στον αγώνα – θεσμό, ο οποίος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό και για κάθε ηλεκτρονική εγγραφή στον αγώνα που θα πραγματοποιείται στο greecerace.gr με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας Mastercard® (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη), η Mastercard θα προσφέρει €2 επιπλέον για τη στήριξη της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Ο φετινός αγώνας θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων αλλά και συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων. Στο πλαίσιο του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εκδηλώσεις που θα αφορούν την ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, μουσικά δρώμενα, αλλά και εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο χώρο.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται online στο greecerace.gr, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα (δείτε εδώ).

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η προσφορά εμπειριών ανεκτίμητης αξίας στους καταναλωτές. Αυτή τη φορά, δίνουμε σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard® τη δυνατότητα να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο, τις γυναίκες που δίνουν έναν πραγματικό καθημερινό αγώνα με αξιοσημείωτο θάρρος».

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα συμπλήρωσε: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με το Άλμα Ζωής και στηρίζοντας το φετινό Greece Race for the Cure®, δίνουμε περισσότερη δύναμη σε έναν ανεκτίμητο θεσμό και στηρίζουμε γυναίκες με πραγματική δύναμη για ζωή».

Η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», δήλωσε επίσης: «Ο αγώνας μας, Greece Race for the Cure®, αποτελεί μία ευκαιρία να αναδειχθεί ο καθημερινός αγώνας των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού. Είναι μία γιορτή για το θάρρος, τη δύναμη και την ελπίδα, μία υπενθύμιση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Η συμμετοχή της Mastercard, ως Μέγας Χορηγός στον φετινό αγώνα, και η υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Άλμα Ζωής, μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

 

Τελευταία Νέα